Dinlence ve eğlence bakımından bölgenizin önemli cazibe merkezlerinden birisi olan Akdağ Tabiat Parkı misafirlerini ağırlamaya başladı.
Sandıklı Belediyesi tarafından işletilen Akdağ Tabiat Parkı, 2020 sezonuna 1 Haziran itibarı ile merhaba dedi.
Her geçen gün ismini daha çok duyuran Akdağ Tabiat Parkı, doğal güzellikleri, yenilenen yüzü, vatandaşlara verdiği hizmetlerle bu sezon da gündeme damgasını vurmaya hazırlanıyor.
Her geçen sezon binlerce kişiyi misafir eden Akdağ Tabiat Parkı, temiz havası, göl manzaralı odaları, bol oksijen kaynağı ormanları, piknik alanları, suni gölünde kayık keyfi ile bölgede aranan mekânların arasına çoktan girmiş durumda.
Akdağ Tabiat Parkının tüm vatandaşların hizmetinde olduğunu ifade eden Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl; “Burası tarifi imkansız doğa harikası bir yer. Adeta doğal bir cennet. Huzur ve mutluluğun adresi olan bu güzelliği tüm insanlıkla paylaşmak istiyoruz” diye konuştu. 
Oda rezervasyonlarının da başladığı Akdağ Tabiat Parkında vatandaşlarımız 0 533 371 85 26 numaralı telefonu arayarak veya whatsapp’dan konuyla ilgili gereken bilgiyi alabilirler.