Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Akdeniz Gazetesi Sahibi Alper Alptekin, önemli açıklamalarda bulundu. Alptekin, “Isparta’nın en çok okunan gazetesine sahip olmaktan mutluyum. Halka mal olmuş gazetelerin sahibi halktır. Ayrıca Isparta yerel basını ile güçlü bir kenttir” dedi.

Akdeniz Gazetesi’nin Sahibi Alper Alptekin ile personeli, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle Mariento Kafe’de verilen kahvaltıda buluştu.

MAK Gazetecilik Televizyonculuk Reklam Danışmanlık Limited Şirketi bünyesinde yayın hayatına devam eden Akdeniz Gazetesi, gelişen ve değişen dünyada yeni projeleriyle de oldukça iddialı.

Akdeniz Gazetesi Sahibi İmtiyaz Sahibi Alper Alptekin, Akdeniz Gazetesi’nin halka mal olmuş bir gazete olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Akdeniz Gazetesi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sorumlu siyaset anlayışına devam edecektir. Isparta’nın en çok okunan gazetesine sahip olmaktan mutluyum.

Halka mal olmuş gazetelerin sahibi halktır. Akdeniz Gazetesi’nin gerçek sahibi Isparta halkıdır. Bu dün de böyleydi bugünde böyledir, yarın da böyle olacaktır. Akdeniz doğruları yazmaya devam edecektir. Bize bu süreçte destek olan siz meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Isparta yerel basını ile güçlü bir kenttir. Isparta yerel basını büyükşehirlerdeki yerel gazetelerin üstünde bir kaliteye sahiptir. İnşallah birlik ve beraberlik içinde bu çıtayı daha da yükselteceğiz. Isparta basınını tüm Türkiye’ye duyuracağız, tanıtacağız. Birlik ve beraberlik içinde olursak bizleri kimse bölemez. Birlik ve beraberlik içinde olmazsak bizi birbirimize kırdırırlar. Isparta basını bir güçtür. Şehrinin ve milletinin menfaati için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.”