Isparta Şehir Hastanesini yapan AKFEN Holding'in iki numaralı ismi ERCİYAS, Isparta’ya sosyal sorumluluk projeleri kapsamında önemli bir destek verileceğini söyledi.

Engelli gençler için yapılan projeye TAV m verdiği yaklaşık 1.5 milyon liralık desteğin ardından Isparta Şehir Hastanesi inşaatını yapan ve 25 yıllığını işletme ve kiralama işlemini yürütecek olan AKFEN Holding'te Isparta’ya sosyal sorumluluk alanında destek verecek.

AKFEN Holdingin iki numaralı ismi, Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Azası İrfan Erciyas, kendileri için Isparta’nın çok önemli olduğunu belirterek, ilerleyen zamanlarda Isparta’ya sosyal sorumluluk projesi kapsamında önemli destekler sağlanacağını belirterek şunları söyledi:

"AKFEN Holding olarak Isparta’yı seviyor ve büyük önem veriyoruz. Zamanı gelince sosyal sorumluluk projesi kapsamında Isparta’ya gereken desteği vereceğiz ve önemli bir yatırım yaparız. Şimdi bir an önce hastane inşaatımızı bitirmeyi düşünüyoruz.

Hedefimiz en geç 2016 yılının Ekim ayında hastanemizi tamamlamak ve anahtar teslimi Sağlık Bakanlığına teslim etmek" şeklinde konuştu. AKFEN Holdingin inşaatın tamamlanmasının ardından sağlık alanında önemli bir yatırımı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Isparta’ya kazandırması bekleniyor. Öte yandan edinilen bilgilere göre AKFEN Holdingin hastanenin arka tarafında kalan ticari alanın bir bölümüne yüksek öğrenim öğrenci yurdu yapacağı belirtildi. AKFEN Holding Murahhas Azası İrfan Erciyas ise bu konuda kesin kararlarını vermediklerini söyledi.