Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdoğan Cabıoğlu il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Hasan Balaman'ı makamında ziyaret etti. 1 saat süren görüşmede Isparta' nın sorunları ve çözüm yolları tartışıldı.

    MHP İl Başkanı Erdoğan Cabıoğlu yaptığı açıklamada, Uzun süreden beri Belediye Başkanımız Hasan Balaman' ı ziyaret etmemiştik. Hem bir fincan kahvesini içmek hem de Ispartamızın sorunlarını tartışmak üzere kendisi ile görüşme talebimiz oldu. Bu talebimiz üzerine başkanımız bizi makamında kabul etti. Kendisine teşekkür ediyorum.

        Burada Ispartamızın sorunlarını tartışarak birlikte çözüm yolu arayacağız dedi. Belediye Başkanı Hasan Balaman, her partinin kendisine göre beldesine bir hizmet aşkı vardır. Bu hizmet çalışmalarını bir araya getirerek Isparta' nın kalkınması için çalışıyoruz.

      Bizler her ne kadar Ak Parti' den Belediye Başkanı seçilmiş olsak bile Isparta' ya hizmette hiçbir ayırım yapmadık ve yapmayız da. Isparta' nın kalkınması için hizmeti en ücra noktamıza kadar eşit hizmet götürmek için gayret sarf ediyoruz.

    Bu gün de çalışmalarımıza ışık tutması için MHP yönetimi ile bir araya gelerek gözümüzden kaçmış olan sorunları tartışarak çözüm yolları bulmaya çalışacağız. Isparta hepimizin şehri bu şehirde bir tuğla üzerine bir tuğla koymak hepimizin görevidir. dedi.