AKP Gençlik Kollarından eğitim toplantısı

 

AKP Gençlik kolları Başkanı Faruk Daşdöner bir basın toplantısı düzenleyerek eğitim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Toplantıda bir konuşma yapan Daşdöner “Siyasette gençlere yer vermesini bilmek ustalığın şiarındadır” diyen seçilme yaşını 25"e indirerek gençlere verdiği değeri, güveni gösteren Ak Parti, bu tür eğitimlerle de geleceğin genç siyasetçilerini yetiştirmeyi amaç edinmiştir.

 

Bu eğitim toplantısına siyasetçi olarak isteyen Ülke yönetiminin idaresinde görev almak isteyen tüm genç arkadaşlarımızı  davet ediyoruz. Her yıl gerçekleştirdiğimiz gençlik şölenlerinin 3.sünü bu yıl 24 Şubat 2007 tarihinde Grup Gece Yolcuları"nın katılımıyla SDÜ Kongre ve Sergi sarayında gerçekleştiriyoruz. Bu şölenimizde tüm Isparta Halkı ve Üniversite öğrencisi arkadaşlarımızı davet ediyoruz. Amacımız ikinci yarı yıl maratonuna başlayacak Üniversite ve ortaöğretim öğrencisi arkadaşlara biraz moral vermek.

 

10 Mart 2007 tarihinde, 12 mart İstiklal Marşı"nın kabul yıl dönümü dolayısıyla “ Türkiye"nin Akif"i İstiklalin Şairi” konulu anma programı tertip edilecektir.

 

Bu program dahilinde İlköğretim Ortaöğretim ve Üniversite öğrencileri arasında “İstiklal Marşı"nı güzel okuma ve Çanakkale Zaferi” konulu kompozisyon yarışması düzenledik. Bu yarışmada her kategorinin birincilerine tam altın, ikincilerine yarım altın, üçüncülerine çeyrek altın verilecektir. Ayrıca isteyen katılımcılar 18 Mart"ta Çanakkale gezisine götürülecektir. Yarışmaya son başvuru tarihi 01 Mart 2007 dir. Yarışmaya katılmak isteyenler İl Gençlik Kollarından başvuru formlarını temin edebilirler” dedi.