Seçim çalışmalarını kapsamında kendi köyü Yakaören’e giden MHP Milletvekili aday adayı Hüseyin Uçman, coşku içinde karşılandı. Uçman, “AKP İktidarının boynu bükük Emrah gibi bıraktığı köylerimizi bu düzenden kurtaracağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, 7 Haziran seçimleri öncesi ziyaretlerini kendi köyü Yakaören’de sürdürdü. Doğup – büyüdüğü yer olan Yakaören’e ikinci ziyaretini gerçekleştiren Uçman, burada kalabalık bir hemşehri topluluğunun düzenlediği davullu – zurnalı töreniyle karşılandı. 

7 HAZİRAN’DA İKTİDAR OLACAĞIZ

Köylülerinden tam destek alan Uçman’ın heyetinde MHP İl Başkan Yardımcısı Nurettin Akgül, Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ile Gönen İlçe Başkanı Umut Kaya da yer aldı. Burada yaptığı konuşmada, ‘Ben halk adamıyım, sizden biriyim’ şeklinde hitap eden Uçman, “Ben sizim, siz de bensiniz… Aramızda ayrı gayrı yok, inşallah 7 Haziran seçimlerinde iktidar olacağız ve Türkiye’nin bu kötü gidişatına ‘Dur’ diyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi milletin umududur. Artık Tük Milletinin kalbi Milliyetçi Hareket Partisi ile atacak” dedi. 

KARIŞ KARIŞ ISPARTA’YI GEZİYOR

Merkez ve ilçe köylerinin tümünü karış karış dolaştığını kaydeden Uçman, “AKP İktidarının boynu bükük Emrah gibi bıraktığı köylerimizi bu düzenden kurtaracağız” ifadelerini kullandı.