Isparta'lı Asım Bayram öldürüldü mü kayıp mı? Emlakçı Murat kim? İşte detaylar... 4 Antalya'da 82 yaşındaki Asım Bayram bir ay önce kayboldu. Ocak ayından bu yana kendisinden haber alınamayan Bayram'ın öldürüldüğü mü yoksa kayıp mı olduğu konusunda araştırmalar sürüyor.

ŞAKİR AKSÖZ DAHİL OLDU

Aslen Şarkikaraağaçlı olan Gazeteci Şakir Aksöz'de Müge Anlı programına katılarak, Asım Beyin Şarkikaraağaç'tan 600 bin lira parayla Antalya'dan ev almak üzere ayrıldığını açıkladı.

MÜGE ANLI ARAŞTIRIYOR

Birlikte yaşadığı Azeri asıllı Ferluga Kocatuğa da Asım Bey'in başına ne geldiğini öğrenmek istiyor. Peki Asım Bayram'a ne oldu? Emlakçı Murat kim? 21 Ocak'ta Konyaaltı'nda ev bakacak olan Asım Bayram, kamera kayıtlarında son görülen kişi olduğu ifade edilen Murat Bey ile görüştü. Kiraya verdiği bilardo salonunda gerçekleştirdiği görüşme 10 dakika süren Asım Bey'in ardından Murat Bey gülerek mekanı terk ediyor. 22 Ocak'tan bu yana da kendisinden haber alınamıyor.

82 yaşındaki Asım Bayram’ın başına ne geldi? 82 yaşındaki Asım Bayram 22 Ocak’ta Antalya’da kayboldu. Asım Bayram’ın en son 22 Ocak tarihinde emlakçı ile görüştüğü öğrenildi.  Asım beyin Emlakçı Murat Bey ile görüşmek için sözleştiği ancak evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. 07 GN 817 Plakalı aracı ile evden çıkan Asım beyin aracına da ulaşılamıyor.

Evden çıktıktan sonra bir saat İçerisinde geri döneceğini söyleyen Asım Bey’in eşi akşama kadar aramış ancak bir daha haber alınamamış. Gece saatlerinde eve bir ya da iki kişinin geldiği Asım beyin rahatsızlığını söyleyerek pijama takımı istediği de iddialar arasında. Asım beyin gün boyu Çalan telefonu gece saat ikide tamamen kapanıyor.

Asım bayramın Almanya’da yaşayan oğlu da Türkiye’ye gelerek Müge Anlı ile Tatlı Sert programında babasını aramaya başladı. Asım bayramın aracının kaybolduktan 2 gün sonra Antalya’da takip sistemine takıldığı da gelen bilgiler arasında.