Aksu’da yeni dönemde de yatırım ve hizmetler devam edecek.

Altyapıyı bitirdiklerini belirten Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya, yeni dönemde üst yapıya önem vereceklerini söyledi.

1 Megavatlık güneş kalebet enerji santrali projesinin hazır olduğuna dikkat çeken Başkan Kaya; “Projemizde hazır, yerimizde hazır.  Güneş enerji santrali için 53 dönümlük alanımız var. Bu projemiz hem istihdama katkı sağlayacak hem de milli ekonomiye katkı yapacak.

Yine projesi hazır olan doğal arıtma tesisi var. İller Bankası ile anlaşmamızı yaptık, seçimlerden sonra başlanacak” dedi.

Kapalı pazar yeri, ailelerin ve gençlerin sosyal aktivite yapabilecekleri, ayrıca zeka oyunları oynayabilecekleri kültür merkezi, yüzme havuzu, Mirahor ve Yenice semtlerine taziye evi, Aksu ile Sütçüler yollarını birleştirecek Çayboyu yolu, yeni bir gülyağı fabrikası, belediye imkanlarıyla yapılacak olan 50 adet sosyal konut, Aksu’nun gelişimi için imar tadilatı, içme suyu isale hattı yenilemesi, öğrencilere yönelik çok amaçlı spor salonu ve bakıma muhtaç yaşlılara ev temizliği projelerinin yeni dönemde hayata geçireceklerini belirten Başkan Kaya; “Aksu halkının yaşam kalitesini yükseltecek, yaşamı kolaylaştıracak projelerimizle geliyoruz” dedi.  

kalebet giriş