Belediye eski Başkanı Hasan Balaman, seçimin ardından UsluTv.com’a özel açıklamalarda bulundu. Mevcut İl Yönetimi ve Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’ı topa tutan Balaman; “Kendisini allayıp-pullayıp Sayın Başbakan’a sundular’ dedi.

‘ALEYHİME KAMPANYA YAPMIŞ’

   Ak Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’ın; kendisi aleyhinde propaganda yaptığını belirten Belediye eski Başkanı Hasan Balaman; “Aleyhime yapmış olduğu kampanyaları kendisine hiç yakıştıramadım. Hasan Balaman, Nuri Uzaktaş’ın ancak dava arkadaşıdır. Ama dinlediğimde, Nuri Uzaktaş böyle değilde, beni sanki rakibi görmüş. Diğer rakiplerini unutmuş” dedi. 

‘BEN O’NDAN DAHA ESKİ PARTİLİYİM’

   Balaman; “Ben Nuri Uzaktaş’tan daha eski partiliyim. Temellerinden geliyorum. Bu partiye zarar getirtmem. Hepimizin hataları olabilir, televizyonda konuşmanın anlamı var mı? Ben O’na hep dost elini uzattım, partimiz adına uzattım; geri çevirdi” şeklinde görüşlerini bildirdi. 

‘OSMAN ZABUN 5 YIL ÖNCE 
BAŞBAKANIMIZ’A NELER SÖYLÜYORDU?


   Belediye eski Başkanı Hasan Balaman bombalarına şöyle devam etti; “Osman Zabun kimdir? Osman Zabun daha yenidir. 5 yıl önce Sayın Başbakanımıza neler söylediğini ben değil, bütün Isparta bilir. Hangi partilerde koşturduğunu biliyoruz. Ne yaptılar, Nuri Uzaktaş’ı allayıp – pullayıp Sayın Başbakanımıza sundular. Taktir Sayın Başbakanımızındır. Osman Zabun birleşmeyi sağlayamamıştır.” 

‘PARTİMİZ MEMLEKETİNDE KAÇINCI’

   “Bir il Başkanı düşünün ki, kendi memleketinde partisini 3. parti yapıyor. Herkes kafasını iki elinin arasına alarak ‘Nerede hata yaptık’ diye düşünmesi lazım. Bir şehrin İl Başkanı demek Sayın Başbakanımızın temsilcisi demek. Bunu düşünerek hareketlerine, söylemlerine dikkat etmeleri lazım. Birlikten yana olmaları lazım. Maalesef seçim sürecinde partimizde bu birlik – beraberliği sağlayamamışlardır. Ak Parti iktidarının Isparta’ya yaptığı ve yapacağı yatırımlar bile anlatılamamıştır.” 

‘GÖLCÜK’TEKİ PROJEYİ YAPMAK İÇİN BELEDİYE’Yİ 
ALMAYA GEREK YOK’


   Belediye eski Başkanı Hasan Balaman, bombardımana şöyle devam etti; “Seçim kampanyaları sürecinde, Isparta’nın bütün sorunları bitmiş gibi, Gölcükteki Aquapark’ı milletin huzuruna sunmak mı lazımdı? Gölcük’te o projeyi yapmamız için Belediye’de iktidar olmamıza gerek yok. İstenilse dünde yapılabilirdi, bugün de yapılabilir, yarında yapılabilir.” 

“NAHOŞ GELİŞMELERE ÇOK ÜZÜLÜYORUM’

   “Ak Parti’nin bir neferi olarak bu nahoş gelişmelere çok üzülüyorum. Hasan Balaman olarak hep birlik – beraberlikten yana olmamız gerektiğini düşünüyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ak Parti’nin adayı kim olursa olsun kilitlenip, seçimi almalıyız. Hasan Balaman’ı kötüleyerek bir yere varamazsınız”