Man Adası belgeleriyle gündeme gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından 'zırtapoz' diyen AK Partili İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat hakkında dava açıldı.

AK Partili İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat'ın sosyal medya hasabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'zırtapoz' demesi mahkemelik oldu. CHP Genel Merkezi'nin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu adına Ali Bolat hakkında dava açtığı öğrenildi. Kılıçdaroğlu davayı kazanırsa Ali Bolat tazminat ödeyecek.

BEN DE DAVA AÇACAĞIM

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun tazminat davasını doğrulayarak "ben de Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Türkiye'yi gereksiz yere meşgul etmesinden ötürü dava açacağım" dedi. 

İŞTE ZIRTAPOZ PAYLAŞIMI

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Man Adası belgeleriyle gündeme gelmesi sonrasında sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı:

"Kılıçdaroğlu organik bir Zırtapoz'dur.

Niye mi?

Türkiye'yi yönetmek için bir partinin başında geçmiş ve hesap uzmanıyım diyor.

Bir hesap uzmanının... 

Şu aşağıdaki açıkladığım işlemi bilmemesi de, bunu hesap uzmanı yapanların sülalesine kadar varan ilgiye sebep oluyor..

Gelelim konuya:

Türkiye'de bir bankadan diğerine TL cinsi havale ya da EFT yapılacağı zaman para Merkez Bankası üzerinden gider. 

Ama... 

Türkiye'de bir bankadan diğerine döviz cinsi para göndereceğiniz zaman bu önce yurtdışındaki muhabir bankanın hesabına girer.

O muhabir banka parayı bekletmeden Türkiye'deki diğer bankaya aktarır. Tamamen dijital bir işlem. Halkbank döviz işlemlerinde muhabir banka olarak BNY Mellon ile çalışıyor. Kılıçdaroğlu'nun bilmediğini itiraf ettiği swift kodları da para transferlerinde kullanılan bir kod sistemi.

UZUN LAFIN KISASI, belli ki birileri Kılıçdaroğlu'nu fena işletmiş.

Kıçdaroğlunu kim KEKLEDİYSE, 

Belvey şirketinin Halkbank hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının Albaraka Türk'teki hesaplarına aktarılan parayı yurtdışı transferi gibi göstermiş. (Kılıçdaroğluda hesap uzmanı ya..ellerine verilen dekontu bile anlamaktan aciz bir hesap uzmanı)

Ke- MAL da bunu yemiş

KONU BU.

O da sonunu düşünmeden almış yürümüş! Şimdide bayrak diye salladığı dekontları kimseye veremiyor. Göstermiyor. Herhalde iki bacağının arkadan birleştiği noktada muhafaza ediyor.

Buna KE MAL diyorlar ya.... Valla doğru.

NOT: Hiç kimse kalkıpta bana, bu adama hakaret ediyorsun falan demesin. Zatına hiç bir zaman tek keilme söylemem. 

Ama SIFATlarını ÖVMEK hakkım.

ÇÜNKÜ, Adam büyük oynuyor."

Kaynak: Akdeniz Gazetesi