Yoğun kar yağışı ile başlayan İl ve İlçelerdeki yol kapanmaları, elektrik kesintileri ile Devletimizin tüm imkanları seferber edilmiştir. Mağduriyetler minimize edilmiş yer yer ortadan kaldırılmıştır. Çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Teşkilatı olarak ilk dakikalardan itibaren bizler mağdur vatandaşlarımızın mağduriyetlerini giderme noktasında, resmi kurum ve kuruluşlara bilgi akışı ile destek noktasında, sahada çalışanlarımıza sıcak çorba ikramımızla destek noktasında özverili ve hiç bir siyasi ikbal derdi gütmeden desteğimizi verdik.

Ispartamız bizim evimiz yurdumuzdur. Böyle durumlarda Siyasi İkbal Düşünülmesi, Siyasi Malzeme Çıkarılması asla kabul edilir bir durum değildir.

Hele hele Yalan beyanlar ile vatandaşlarımızın mağduriyetlerini kullanarak halkı Devletine, Resmi Kurumlarına karşı galyana getirmeye çalışmak ancak art niyetli odakların işi olur.

Yalvaç İlçemizde otopsi sonucu kalp krizi nedeni ile vefat eden Ramazan Nazlı isimli vatandaşımızın üzerinden;

“ Elektriği kesik olduğu için soğuktan donarak vefat etmiştir, Elektrik faturasını ödeyemediği için kış günü elektriğini kesmişler ... “

Gibi Yalan Yanlış Beyanlar vermek ancak CHP de olur. Genel Başkanları da;

2024 DGS Başvuru Tarihi ve Ücreti Belli Oldu 2024 DGS Başvuru Tarihi ve Ücreti Belli Oldu

“ Cumhurbaşkanımızı hedef gösterip ihalede imzası var “ idda ve iftirası ile Yalan Beyanda bulunmuşlardı. Genel Başkanlarını örnek alan Yereldeki yöneticileri de Yalvaç İlçemizde vefat eden vatandaşımıza doğruluk payı bulunmayan iddada bulunarak halkı kin ve nefrete sevk etmişlerdir.

Devletimizin kurum ve kuruluşlarını itibarsızlaştırma çabaları, idda ve söylemleri beyhudedir küllüyen yalandır.

Bu tarz konularda siyasi malzeme yapma çabalarınızı vatandaşlarımızın mağduriyetinde destek olarak göstermeniz daha doğru olacaktır.Ispartalı vatandaşlarımız yalanı sevmez. Hiç bir zaman sevmemiştir. Sandıkta bunun karşılığını soracaktır.Vefat eden bir vatandaşımızın üzerinden siyaset yapmak ve bunu hüner olarak sergilemek ancak size yakışırdı...CHP