GÜNEY AFRİKALI ÖĞRENCİLER ALTINBAŞAK KOLEJİ’NİN MİSAFİRİ OLDU

            Güney Afrika’daki Türk Koleji öğrencilerinden 5 tanesi tatil dönemi olduğu için hem Türkçe öğrenmek için hem Türkiye’yi tanımak için Isparta’ya geldi. Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Liseleri’nin misafiri olan öğrenciler bir ay boyunca hem dil öğrendiler hem de Isparta’yı gezdiler.

            Güney Afrikalı öğrencileri misafir eden Özel Altınabaşak Bedri Ayhan Liseleri Bilgisayar Öğretmeni aynı zamanda öğrencilerin danışman öğretmeni Yücel PENDİK, öğrencilerin bir ay boyunca Türk Kültürünü ve misafirperverliğini gezerek tanıdıklarını ve çok memnun olduklarını ifade etti. PENDİK, ülkemizin ve kültürümüzün tanıtımı adına önemli bir çalışma olduğunu ifade etti.

            Okul Müdürü Vahit ÇİFTÇİ ise her yıl farklı ülkelerden gelen öğrencileri misafir ettiklerini ve bu çalışmadan çok verim aldıklarını ifade etti. Bir ay boyunca öğrencileri misafir etmekten mutlu olduklarını daha önceki yıllarda ise Moğolistan, Arnavutluk, Nijerya, Amerika, Tataristan, Kazakistan’dan öğrencileri misafir ettiklerini söyledi.

            Vahit ÇİFTÇİ, öğrencileri misafir eden öğrencilere ve ailelerine ve ayrıca ilgilerinden dolayı IYAŞ Mağazalar Müdürü Adem DEMİRALAY’a, IYAŞ RestaurantŞefi Mehmet DOĞAN ve çalışanlarına, Isparta Petrol Turizmve  ÖmerBAŞTOK’a teşekkür etti.