Altınbaşak Basketbol takımız Bilecik'te yapılan gurup müsabakalarında da şampiyon oldu. Türkiye'de ilk 27 takım arasına girmeyi başaran sporcular finalde rakibi İstanbul Özel İstek Bilge Kağan And. Lis. takımını 69-59 yendi. Bu sonuçla Altınbaşak genç erkekler basketbol takımı Türkiye liseler arası yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Koç Abbas Bakırcı galibiyetleri kolej camiamıza ve Isparta basketbol severlerine hediye ediyoruz dedi.


Bilecik’in ev sahipliği yaptığı Türkiye Liselerarası Genç Erkek Basketbol Gurup Müsabakalarında Altınbaşak ilk  maçta Kocaeli şampiyonu Necip Fazıl Anadolu Lisesi takımını 54-44 yendi. İkinci maçında ise Manisa Yunus Emre Spor Lisesi'ni 80-56 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Finalde rakibi İstanbul Özel İstek Bilge Kağan And. Lis. takımını 69-59 yendi. 

Isparta’nın okullar arası basketbol müsabakaları şampiyonu Altınbaşak Koleji ilimizi Bilecik’te yapılacak olan gurup müsabakalarında temsil etmeye hak kazanmıştı. İlimiz genç erkeklerde namağlup bir şekilde serisini tamamlayan Altınbaşaklı basketbolcular gurup müsabakalarında da Isparta’yı en iyi şekilde temsil ettiler. Koç Abbas Bakırcı takımın iyi bir hava yakaladığını takım ruhunun oluştuğunu ve Altınbaşaklı oyunculara güvendiğini söyledi. Okul müdürü Lütfü Tunç kolejli olmanın kolay bir şey olmadığını hep en iyinin ve en iyi olmanın peşinde olmayı gerektirdiğini söyleyerek Isparta halkının bize olan inanç ve güvenine hem sporda hem de eğitim ve rehberlik alanlarında Isparta’nın en iyisi olarak teşekkür etmek istiyoruz dedi.