ALTINBAŞAK KARİYER KULUBÜ’NDEN IYAŞ ZİYARETİ

            Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Öğretmen Lisesi Kariyer Kulubü Isparta’nın köklü kurumlarından IYAŞ Mağazalar Müdürü Adem DEMİRALAY’ı ziyaret etti.

            Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Öğretmen Lisesi Kariyer Kulubü faaliyetlerine devam ediyor. Geçen hafta Isparta Milli Eğitim Müdürü Tacettin YILMAZ ile ziyaretlerine başlayan Kariyer Kulubü, bu hafta Isparta’nın en köklü ve büyük kurumlarından IYAŞ Mağazalar Genel Müdürü Adem DEMİRALAY’ı ziyaret etti. Adem DEMİRLAY IYAŞ Mağazalar Gurubu hakkında bilgi verdikten sonra başarılı olmak için öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Kendi iş hayatından örnekler veren DEMİRALAY, ziyaretten çok memnun olduğunu ifade etti ve çalışmalarından dolayı tüm kulüp öğrencilerini tebrik etti.

            Kulüp Ziyaret Sorumlusu İsmail Can AKKAŞ kendilerini kabul eden Adem DEMİRALAY’a teşekkür etti ve Kariyer Günleri için konuşmacı olarak DEMİRALAY’ı okula davet etti.

            Kulüp Basın Sorumluları Atakan DÜNDAR, Tunahan KARAKIŞ, Mehmet Tuğrul TÜRE kulüp olarak her hafta Isparta’nın önemli kurumlarını ve isimlerini ziyaret edip okula davet edeceklerini söylediler.  

            Okul Müdürü Vahit ÇİFTÇİ öğrencilerin kulüp çalışmaları sayesinde sosyalleşmeleri ve hayatlarında yeni hedefler belirlemeleri açısından önemli olduğunu ve bu çalışmalardan çok memnun olduğunu ifade etti.

            Kariyer Kulubü dışında müzik, spor, proje, tiyatro gibi bir çok branşta kulüpler açıldığını ve öğrencilerin kulüp çalışmalarına katıldıklarını söyledi.