"ilk adım yatırım "

Öksüz, değerlendirmelerine şu şekilde devam etti; "İsparta'da vatandaşlar ağırlıklı olarak yatırım amaçlı olarak altına rağbet ediyorlar. Yatırıma uygun altın çeşitlerimiz de işçiliksiz bilezik gram altın oluyor.

Fakat özel günlerde ve yaz sezonuyla birlikte canlanan düğün sektörü de takıya olan ilgiyi artırıyor. Özel günlerde ağırlıklı olarak tek taş yüzük, pırlanta ve elmas rağbet görüyor. İnsanlar para piyasalarını takip ederken altın fiyatlarını gördüklerinde vitrine bakmaya bile korkuyorlar. Ancak işletmemizde durum bundan ibaret değil.

Çünkü altın sevdalısı müşterilerimizi hayal kırıklılığına uğratmamak için yeni yöntemler edindik. Örneğin daha zarif ve hafif ama şıklığını koruyan modeller sunuyoruz. Ve oldukça da ilgi görüyorlar.

ÇEŞİT SAYISINDA BÜYÜK ARTIŞ VAR

Bayan müşterilerimiz bugün vitrinden bakıp beğeniyorlarsa ertesi gün mutlaka gelip alırlar. Altın sevmeyen kadın yoktur, çünkü altının şıklığı ve zarafetini hiçbir takı da bulamazsınız. Aynı zamanda altın bayana özgüvenini kazandırır.

Kadınlar altının kendilerini daha çekici ve şık gösterdiğine inanır. Ve yine altının bu kadar etkisinin yanında bir de yatırım yapmış olmanın güvencesi vardır. Geçtiğimiz yıllarda kuyumcuya gittiğinizde 2 tablo yüzük örneği çıkartırlardı. Ancak şimdi çeşit oranı oldukça yükseldi. Günümüzde televizyon reklamlarında veya dizilerde kullanılan tasarımlar hemen akabinde talep görmeye başlıyor. Bu nedenle bizler de dizi ve televizyon reklamlarını yakından takip ederek yeni modelleri anında müşterinin beğenisine sunuyoruz.

Örneğin bir dönem meşhur bir dizi olan Aşk-ı Memnu'da rol alan Bihter'in kolyesi epeyce moda olmuştu. Bizim vitrinimizde de yerini aldı ve Ispartalı bayanlar tarafından rağbet gördü. Şu sıralar Muhteşem Yüzyıl dizisi kahramanlarından Hürrem Sultan'ın takıları olan Hürrem Seti ve Hürrem yüzükleri yine hanımların ilk tercihleri arasında yer alıyor.