Şarkikaraağaç İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca uygulanan Barınma projeleri kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından Şarkikaraağaç İlçesi Belceğiz Köyünde Bedensel Engelli İsmail Altıntaş'a ev yapacaktı.

İddialara göre Firma tarafından İsmail Altıntaş isimli Bedensel Engelli vatandaşın umumi ihtiyacı olan Tuvaletini yıkıldı. 7 Aydır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca uygulanan Barınma projeleri kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak eve başlanmaması bedensel engelli vatandaşı mağdur etti. 

Belceğiz Köyünde Bedensel engelli  İsmail Altıntaş'a Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca uygulanan Barınma projeleri kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından 7 ay önce ev yapılması için karar alındı. Fakat Müteahhit firma tarafından temel kazısı yapılan yerde firma tarafından çivi dahi çakılmadığı iddia edildi. 

Bedensel Engelli Altıntaş ailesi 7 aydır ihtiyaçlarını çadır içerisinde görüyorlar.

Kış aylarının gelmesi ile birlikte İsmail Altıntaş ve ailesi lavobo ihtiyaçlarını firma tarafından yıkılan yerde çadır ile çevirdiği yerde gideriyor.

Firma yetkililerinin ise Altıntaş ailesinin mağduriyetini ne zaman gidereceği ise meçhul.

Fatih Demirtaş / Şarkikaraağaç