3. Lig 2. Grupta hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Afyonkarahisarspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılan Ispartasporda hesaplar liderlik üzerine kuruluyor. Teknik Direktör Tarık Söyleyici, alınan üç puanın çok önemli olduğunu söyledi.

3. Lig 2. Grupta derbi olarak nitelendirilen Afyonkarahisar maçından galibiyetle ayrılarak üç puanın sahibi olan Ispartaspor’da Teknik Direktör Tarık Söyleyici alınan galibiyeti değerlendirdi.

Afyonkarahisarspor karşılaşmasında gerekeni yaptıklarını belirten Söyleyici, kritik haftalarda önemli bir üç puan aldıklarına dikkat çekti. Teknik Direktör Söyleyici, Ispartaspor’un iyi yolda olduğunu söyledi. Söyleyici, “Afyonkarahisar karşılaşmasında gerekeni yaptık. Rakibimizi saf dışı bıraktık.

Saf dışı derken onları puan olarak geriye düşürdük. Futbolcularım sahada en iyi mücadeleyi verdiler. Futbolcularımın performanslarından memnunum. Afyonkarahisarspor karşılaşmasında çok önemli ve anlamlı bir üç puan aldık. Ligin en çok puan toplayan takımı ile aramızdaki puan farkını bire indirdik.

Artık rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ancak onlar puan kaybederken de biz kazanmak zorundayız. Afyonkarahisarspor maçında bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. 90 dakika boyunca bizi desteklediler. Hiçbir olaya mahal vermediler. Bundan sonra da taraftarlarımızın desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.