Yaklaşık bir buçuk yıl önce Isparta’da gıda işletmeleri arasındaki yerini aldıktan sonra hızlı bir gelişme kaydeden Salça Tost, farklı damak tatlarına hitap eden geniş menüsüyle uluslar arası arenada adını duyurmak istiyor.

Isparta’da tost yemeği zevkli kılan mekânların başında gelen Salça Tost, bugün düzenlediği kahvaltı programında basın mensuplarıyla buluştu.

Pirimehmet Mahallesi Matbaacılar Caddesi 1757 Sokak’ta Ispartalılara hizmet veren Salça Tost, hızla büyüyen ve gelişen nezih mekanıyla her geçen gün daha iyiyi hedefliyor.

HER DAMAĞA HİTAP EDEN GENİŞ LEZZET!
Isparta’da alışılmışın dışında farklı lezzetler sunduklarını belirten Salça Tost İşletmecisi Musa Çiçek, kaşarlı sucuklu salçalı karışık tostun yanı sıra, patates cipsi, patates – sosis, kavurmalı salça tost, pastırmalı salça tost, Akdeniz usulü salça tost, mantarlı – kaşarlı salça tost, sebzeli – mantarlı salça tost, etobur salça tost ve tavuklu Isparta usulü salça tost seçenekleriyle farklı damaklara hitap ettiklerini kaydetti.

Ayran ve çayın yanı sıra, portakal suyu, havuç suyu, nar suyu ile meyve suyu mix seçenekleriyle hizmet vermeye devam ettiklerini iletti.

AMAÇ, TOST YEMEKTEN ÖTE TOST YEMEYİ ZEVKLİ KILMAK 
Haftanın 7 günü sabah 08.00’den akşam saat 20.00’ye kadar, 500 57 57 numaralı hattan paket servis seçenekleriyle müşterilerine kaliteyi servis ettiklerini ifade eden Salça Tost İşletmecisi Çiçek, “Bizim Salça Tost’u açma amacımız, Ispartalılara farklı lezzetler tattırmak.  Amacımız, tost yemekten öte tost yemeği zevkli kılmak” dedi. 

ÇİÇEK: “MENÜLERDE ISPARTA MİLLİYETÇİLİĞİ YAPTIK”
Balıkesir’in Ayvalık Tostu’nun isim yaptığına dikkat çeken İşletmeci Çiçek, “Biz buradan yola çıkarak, Isparta’da ‘Neden Isparta usulü Tavuk tostu olmasın?’ dedik ve bu seçeneği de menümüze dahil ettik. İnşallah Isparta adıyla menülerimizi her geçen gün genişleterek, bu tür lezzetleri müşterilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz. Amacımız, ilerde şube sayımızı artırarak, franchizelıklar vermek. Bu şekilde, hem Isparta lezzetlerini tanıtmak hem de Isparta’nın adını Türkiye genelinde duyurmak istiyoruz” dedi.

“ISPARTA TATLARINI ULUSAL ARENADA TANITMAK İSTİYORUZ”
Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan ulusal ve uluslar arası gıda fuarlarına tescilli markası Salça Tost ile katılmayı hedeflediklerini vurgulayan Çiçek, inşallah bir buçuk yıldan kısa sürede geldiğimiz bu noktayı daha da geliştirmek istiyoruz. Kabuğumuzu kırarak, ulusal bir marka olmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.  
Isparta’da kalite, lezzet ve tüm damaklara hitap eden Salça Tost, yenilenen ve genişleyen şubesiyle hizmet vermeye devam ediyor.