Yöresel Ürünler-Lezzetler ve El Sanatları Etkinlikleri Isparta’da başladı. 21 Kasım’a kadar sürecek etkinlikler boyunca 55 vilayetin yöresel ürünleri Ispartalılarla buluşacak

    Yöresel Ürünler ve El Sanatları Etkinlikleri Tanıtım Günleri 15-21 Kasım 2016 tarihleri arasında Centrum Garden AVM'de gerçekleştirilecek.

    15-21 Kasım tarihlerinde Ispartalı tüketiciler yurdun dört bir yanından getirilen yöresel ürünlerle buluşacak. Etkinlikler kapsamında El Ele Derneği tarafından hazırlanan el sanatları sergisi de beğeniye sunulacak. 

    Yöresel Ürünler-Lezzetler ve El Sanatları projesi çerçevesinde gerçekleştirilecek olan etkinliklerde yöre halkı ve misafirler saat 10:00-21:00 arasında ziyaret edebilecekler. Etkinlik alanındaki stantlarda tanıtılan yöresel ürünlerden tadarak ve ya deneyerek satın alabilecekler.
    Girişin ücretsiz olduğu etkinlik alnında yurdumuzun dört bir yanından getirilen yöresel gıdalar ve elişleri ziyaretçilerin beğenisine sunularak yöreden yöreye kültür akışı sağlanacak.

SOSYAL YÖNÜ BÜYÜK
    El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın, etkinlikte 5 birleşik çadırda stant açtıklarını söyledi. Burada kadınların haftalarca işlediği el sanatları ürünleri satışa çıkarılıyor. Satıştan elde edilecek gelirle fakir ve yardıma muhtaç aileler desteklenecek ayrıca ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verilecek.