Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın BDP Milletvekili Gültan Kışanak ile ilgili “Ben de olsamdağa çıkardım” sözlerine MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz sert tepki gösterdi. Arınç’ın söyleminin
ileride yüce divan konusu olacağını belirten Korkmaz, “Anayasal suç işliyor. Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyorum” dedi.
 
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Arınç’ın BDP Milletvekili Gültan Kışanak ile ilgili “Ben de olsamdağa çıkardım” sözlerine muhalefet sert tepki gösterdi.
 
Başbakan Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Arınç arasında bir rol paylaşımı olduğunu dile getiren MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, “Ülkemizin bir bölgesini oy pazarına çevirdiler” dedi.
Arınç’ın sözleriyle PKK’yı haklı gösterdiğini söyleyen MHP Milletvekili Korkmaz, Arınç’ın anayasal suç işlediğini belirterek, “Bu mesele gelecek yıllarda yüce divan konusu olacaktır” diye konuştu.
 
Hükümetin Türkiye Cumhuriyetinin düşmanlarıyla işbirliği halinde olduğun vurgulayan Korkmaz, bebek katili Abdullah Öcalan’ın da 5 vakit namaz kıldığı yönündeki spekülasyonlara da “Allah muhafaza bu insanları dinden soğutur” dedi.