AK Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç, 2015 genel seçimler öncesinde partililere önemli bir çağrıda bulundular. Genel seçimlerde kimin aday olacağından çok Anayasayı değiştirecek çoğunluğu bulmaları gerektiğini vurgulayan vekiller, "Birbirimizin kuyusunu kazmadan bu işi götürelim" dediler.

AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Atabey ve Gönen İlçe kongrelerinde partililere seslendi. Özellikle Özel'in açıklamaları partililere çağrı niteliğindeydi.

AK PARTİ'NİN BİRLİĞİ İÇERİSİNDE BU İŞİ GÖTÜRELİM


Özel, 2015 yılında yapılacak olan genel seçim öncesi partilileri uyardı. Seçimi herkesin önemsemesi gerektiğini belirten Özel, "2015'te kim nerede, ne şekilde, ilçe başkanı, yönetimdeki arkadaşlar, milletvekili adayı kim olacaksa onun etrafında herkesin birleşerek, 2015 seçimlerini Anayasayı değiştirecek sonucu almamız gerekiyor. Onun için burada şahısların hiç önemi yok. Önemli olan bu davayı ve AK Parti'yi daha iyi kim yapacak ve daha iyi götürecekse Allah ona nasip etsin. Birbirimizi kötülemeden ve birbirimizin kuyusunu kazmadan AK Parti'nin birliği ve bütünlüğü içerisinde bunu götürelim. Milletin bize verdiği bu emaneti, hak davayı bir daha eski Türkiye yapmamak üzere Anayasayı değiştirecek çoğunlukta elde edelim ki bu kazanımlar bu milletin elinden uçup gitmesin" dedi.

YAPILANLAR SONUNA GELDİĞİMİZ ANLAMİNDA DEĞİLDİR

Öte yandan AK Parti öncesini örnek gösteren Süreyya Sadi Bilgiç de "Düşünsenize 2001 yılında 21 bankası batırılmış, milyarlarca lirası hortumlatılmış, gecelik faizlerin binlerle ifade edildiği, enflasyon rakamlarının üç haneli rakamlara gittiği bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin böylesi büyük bir devlet refleksi gösterebilmesi mümkün müydü? Asla mümkün değildi. Ancak bugün yapılanlar ve tüm bu reformlar işin sonuna geldiğimiz anlamına gelmiyor. Daha işimiz çok. AK Parti kadroları önümüzdeki süreçte de Allah'ın izniyle çok başarılı işlere imza atacaklardır. Sayın Başbakanımızın çizmiş olduğu ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tanımlamış ve çizmiş olduğu yeni Türkiye yolunda bu ülke adına pek çok hayırlı işlere AK Partili kardeşlerimiz de imza atacaktır" ifadelerini kullandı.