AK Parti Isparta milletvekili adayı Recep Özel, ''(CHP gelirse inekleriniz sütü bile kesilir) diyerek oy toplayan Demirel, şimdi şerit değiştirip bizimle çarpışıyor. Buna da anlam veremiyoruz'' dedi.
Özel, genel seçim çalışmaları kapsamında Eğirdir'de vatandaşlarla bir araya gelerek, destek istedi.
AK Parti iktidarı döneminde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Özel, 2002 yılına kadar Isparta'ya 6 gölet yapıldığını, AK Parti iktidarında ise, Isparta'ya 7 yeni gölet kazandırıldığını belirtti. Özel, ''80 yılda 6 gölet 8 yılda 7 gölet yapıldı. Bunun takdiri halkımızın'' dedi.
eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in de Isparta'ya büyük hizmetler yaptığını ancak, siyaset anlayışının değişmesine anlam veremediklerini ifade eden Özel, şunları söyledi:
''Demirel'den Allah razı olsun. Hava limanımız var. Sulamada önemli yatırımlar yapılmış. Üniversite kurulmuş. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz ama yıllardır mücadele ettiği CHP'nin karşısındayken aynı şeride geçmesine bir anlam veremiyoruz. Yıllardır bizi CHP'yle karşı karşıya getirip siyaset yapan Demirel şimdi şerit değiştirip bizimle çarpışıyor. Buna da anlam veremiyoruz. Kendisi bugüne kadar siyaset yaparken, (CHP gelirse inekleriniz sütü bile kesilir) diyerek oy topladı. Şimdi ne değişti?''