Isparta'dan Antalya'ya giden Nihat Gök (47), serinlemek için girdigi denizde boguldu. Gök'ün cesedini sudan çikartan yegeni Ismail Ö., (17) "Kurtarmak için her seyi yaptim ama beceremedim" dedi.

Olay, sabah saatlerinde Antalya Yasam Parki'nda meydana geldi. Nihat Gök, sabah erken saatlerde iki yegeniyle birlikte Konyaalti Sahili'ne gelerek denize girdi. Bir süre sonra su yüzeyinde hareketsiz kalan Gök'ü gören yegeni Ismail Ö., yüzerek yanina gidip denizden çikardi. Kalp masaji ve suni teneffüs yapan Ismail Ö., diger yandan 112 Acil Çagri Merkezi'ne haber verdi. Ihbarin ardindan olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yapilan incelemede, Nihat Gök'ün yasamini yitirdigi belirlendi. Gök'ün cesedi, savcinin incelemesinin ardindan Antalya Adli Tip Kurumu'na götürüldü.

Polise verdigi ifadesinde Nihat Gök'ü kurtarmak için ugrastigini belirten Ismail Ö., "Suyun yüzünde hareketsiz yattigini görünce hemen yanina gittim. Su disina çikardiktan sonda kalp masaji ve suni teneffüs yaptim. Ancak kurtaramadim" dedi.