Antalyalılar Köfte-Piyaz-Izgara-Çorba, yoğun katılımlı ve görkemli bir açılış töreni ile halkın hizmetine girdi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta, mutfağının lezzetlerini gün boyu ikram eden işletme, Muharrem ayı nedeniyle de aşure dağıtımı yaptı.
İşletmeciliğini Fatih Karasu’nun yaptığı Antalyalılar Köfte-Piyaz- Izgara-Çorba - ,yoğun katılımlı ve görkemli bir açılış töreni ile halkın hizmetine girdi. Sektörlerinde 6. Hizmet  yılını doldurduklarını  belirten işletmeci Karasu, çalışma prensipleri ve işletmeleri hakkında yaptığı bilgilendirme de’’Bugün hizmet verdiğimiz sektörde 7.  yılımızda yeni iş yerimizi açtık. Daha önce otogar civarında hizmet veriyorduk. Daha büyük bir hizmet alanında, işimizi daha iyi nasıl yapabiliriz derken, çarşı merkezde mevcut yerimizi bulduk. Otogar civarında bulunan eski iş yerimizi kapatıp, halkımızdan gelen yoğun talep üzerine yeni ferah mekânımızda hizmet vermeye başladık.

Menümüzde bilindiği gibi meşhur Antalya köfte-piyazı var öncelikle, onun dışında ızgara çeşitlerimiz Adana,Urfa,kuşbaşı-tavuk şiş , ana yemek çeşitlerimizden saç kavurma,tas kebabı,Arnavut ciğeri,musakka,kuru fasulye,pilav, ayrıca  ayak paça,kelle paça,işkembe,mercimek,Ezo gelin ve tavuk olmak üzere 6 çeşit çorbamız var. Çok çeşitli müşteri profiline ulaşmak için, menümüzü geniş tutuk. Özen gösterdiğimiz mutfağımızda, birinci sırada kalite var her zaman. Kalite oldu mu gerisi kolay. Malzeme alımında çok seçici davranıyoruz. Her şeyi kendimiz hazırlıyoruz, dışarıdan hiçbir hazırlanmış ürün almıyoruz. Mutfağımıza ithal et girmiyor. Biz Franchise bir firma değiliz, o nedenle kendimiz seçiyor ve Isparta üretimi ürün kullanıyoruz. Onu da yine kendimiz seçerek alıyor, böylelikle birinci sınıf kaliteyi yakalıyoruz. Yöre ürününü tercihle kent ekonomisine katkı sağlama hedefimiz yanında, kente istihdam katkımız da olsun istiyoruz. İşletmemizde bugün 8 personel çalıştırıyoruz, ilerleyen günlerde bu sayıyı 10-15’e kadar çıkarmayı düşünüyoruz. Yeni bir işletmeyiz, işimizi ne kadar geliştirebilirsek, bulunduğumuz bölgeye katkımız da o kadar çok olacaktır. Hedeflerimiz daima büyük. Bizim sloganımız ‘’Hayatı uygun fiyata tadında yaşayın’’.Sürümden kazanma yolunu izliyoruz. O nedenle fiyatlarımız piyasa fiyatlarından biraz daha aşağıdadır. Çok aşağıya çekmiyoruz, çünkü kaliteden taviz vermiyoruz. Halkımız bizde içlerine sinerek, gönül rahatlığıyla yemeklerini yiyebilirler. Fiyatlarımız da kalitemize rağmen asla piyasa fiyatlarının üzerinde olmadığı gibi, bir parça da altındadır. Burada ülkenin ve şehrin ekonomik durumunu göz önüne alıyoruz, çünkü belli bir sıkıntılı bir piyasa var. Halkımızı da düşünmek istiyoruz. Çok çalışalım, sürümden kazanalım politikası izliyoruz. Sabah 06’dan, akşam 22’ye kadar hizmet veriyoruz. Güne leziz çorbalarımızla başlayıp, nefis ızgaralarımızla tamamlamaları için tüm halkımızı bekliyoruz’’ dedi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta, mutfağının lezzetlerini gün boyu ikram eden işletme, Muharrem ayı nedeniyle de aşure dağıtımı yaptı. /Elif AKGÜL