Isparta'nın merkeze bağlı Deregümü köyünde otomobilinde bir kadınla birlikte olduğu öne sürülen sanayi işçisi, tabancayla vurularak öldürüldü. Zanlı kaçtı, ölenin birlikte olduğu kadın, çelişkili ifadeleri nedeniyle soruşturma kapsamında tutuklandı.
   
Haber32 muhabirinin aldığı bilgiye göre, jandarma ekiplerince, Deregümü köyü yakınlarındaki bahçelik alanda terk edilmiş bir otomobilin yanında, erkek cesedi buldu. Cesedin, sanayide işçi olarak çalışan Orhan Seyhan'a (51) ait olduğu belirlendi. Seyhan'ın, göğsünden tabancayla vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, ölen işçinin, otomobil içinde Ü.G.M. (31) adlı kadınla birlikte olduğu, ancak kadının olay yerinden ayrıldığı belirlendi. Gözaltına alınan Ü.G.M, cinayete karışan zanlının N.E. adlı bir arkadaşı olduğunu ve kendisine de cinayetin ardından tecavüz ettiğini ileri sürdü. Kadın, korktuğu için olayı bildirmediğini söyledi.

Kadın, çelişkili ifadeleri nedeniyle soruşturma kapsamında tutuklandı. Jandarma, kaçan cinayet zanlısının yakalanması için çalışıyor.