Isparta Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ‘Kaskını Bisikletini Al Haydi Bayrama’ etkinliği kapsamında Isparta Bisiklet Topluluğu ile birlikte bisiklet turu düzenledi. Ayrıca 19 Mayıs Gençlik Şöleni kapsamında akşam düzenlenen konser öncesinde de çeşitli branşlarda derece yapan Ispartalı milli sporculara da altın takdiminde bulunuldu.

Isparta Belediyesi tarafından bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir dizi etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında ilk olarak akşamüzeri belediye önü-otogar kavşağı-belediye önünde son bulan bisiklet turu düzenlendi. Isparta Bisiklet Topluluğu ile birlikte düzenlenen ‘Kaskını Bisikletini Al Haydi Bayrama’ etkinliği kapsamında düzenlenen bisiklet turunun startı belediye önünden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın tarafından verildi. Düzenlenen etkinliğe bisiklet topluluğu sporcuları, vatandaşların yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İsa Yalçın, TV programcısı, sanatçı Turgay Başyayla da katıldı. Başkan Günaydın ve İl Başkanı Yalçın ile birlikte sanatçı Başyayla da pedal bastı. Bisiklet tutkunları ‘Arabadan in, bisiklete bin’ sloganları eşliğinde bisiklet turunu bitirdi. Bisiklet turunun ardından bisikletçilere katılımlarından dolayı teşekkür belgesi takdiminde bulunuldu. Isparta Bisiklet Topluluğu Başkanı Aydın Akyokuş, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a akşam düzenlenen konser öncesinde topluluğa ait bir forma hediyesinde bulundu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri akşam Kültür Sineması Salonunda çeşitli branşlarda derece yapan Ispartalı milli sporculara ödül töreni ile devam etti. Ödül töreninde atletizm, atıcılık, boks, muay tai, okçuluk, kickboks, taekwondo, güreş, halter, karate, tenis, yüzme gibi branşlarda Türkiye, Balkan, Avrupa, Dünya, Olimpiyatlar ve bedensel engelli şampiyonlarda derece yapan Ispartalı 58 milli sporcuya yarım altın, il temsilcileri ile antrenörlerine de teşekkür belgesi takdiminde bulunuldu. Milli sporculara, il temsilcileri ile antrenörlere ödülleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve MHP İl Başkanı İsa Yalçın tarafından takdim edildi.  Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, sporcuları elde ettikleri başarılardan dolayı kutladı ve başarılarının devamını diledi.