Sevgili dostlar, 2020 yılı pandemi nedeniyle çok zor geçti. İnşallah 2021 yılı insanlık için, Isparta’mız için çok güzel olur. 
Efendim, her zorluk kendi kolaylığıyla gelir derler. İnşallah 2021 yılı kolay bir yıl olur. Hepimizin sağlığı iyi olur ve aynı zamanda hayatımız normalleşir, kolaylaşır. Ve hayat kalitemizi yükseltecek olan yatırımlar kaldığı yerden hız kesmeden devam eder.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “2021 yılı üst seviyede çalışma yılımız olacak. Ocak ayında 16 semt sahası ve ardından 13 büyük yatırımın ihaleleri var” demişti. Müjdeler peş peşe gelmeye başladı.18 Şubatta yeni otogar kavşak ihalesi, Mart ayında ise TOKİ ihalesi yapılacak. 
Bir kez daha gördük, el ele verip güçler birleştirilince ne kadar güzel işler yapıldığına şahit olduk. Sayın vekillerimiz Ankara’da yatırım ve projelerin takipçisi olurken, Başkan Başdeğirmen ise ekibiyle birlikte şehirde bir eser bırakabilmek için gece-gündüz demeden çalışıyor. 
Spor ve çeşitli aktiviteler açısından semt sahaları çok önemli. Aynı şekilde trafik açısından yeni otogar kavşağı da önemli bir yatırım olacak. Ve Isparta’da yıllardan beri eksikliği hissedilen, dar gelirli hemşerilerimizin dört gözle beklediği sosyal konut projesi. 
Küçük mutlulukların değerini iyi bilmek lazım.  Bize bu hizmetleri getirerek mutlu olmamızı sağlayan insanlara değer vermeyi unutmamalıyız. Hak rızası için çalışan, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Daha güzel bir şehirde yaşamayı hepimiz hak ediyoruz. Siyaset ve bürokrasi bunun için çalışıyor. Hep söylerim, söylenenin değil ancak yapılanın bir değeri vardır diye. Güzel şeyler yapılıyor ve yapılamaya da devam edecek.
Önce sağlık, sonra kolaylıklar diliyorum.