AK Parti Isparta milletvekili adayı Suat Kolukırık, Türkiye'de artık kimsenin 'Yarın dolar ne olacak? Faiz ne olacak? Yarın darbe olurmu?' diye endişelenmediğini söyledi. Ispartalı iş adamları ile sabah kahvaltısında biraraya gelen milletvekili adayı Suat Kolukırık, AK Parti'nin 8,5 yıllık dönemde ülkede hem siyasi hem de ekonomik istikrarı sağladığını belirtti.

Bu istikrarın, hem içeride hem de dışarıda olumlu yansımaları olduğunu ifade eden Kolukırık, "Artık bir gecede insanlar batmıyor. Gece bir lira borçla yatıp, sabaha 4 lira borçla kalkmıyor kimse. Millet yarın dolar kaç para olacak? Diye endişelenmiyor. İnsanlarda, ülkede bir istikrar ve güven ortamı var." dedi.Suat Kolukırık, 12 Haziran seçimlerinde Isparta halkının 'AK Parti' diyeceğine inandığını söyledi.

Kolukırık, son 8,5 yıllık süreçte istikrar, güven ve huzurun en önemli gerekçe olduğunu kaydetti. Muhalefete giden oyları Isparta'ya hiçbir faydası olmayacağını da hatırlatan Kolukırık, "Isparta bir güldür, vatandaşlarımız bu gülü soldurmayacaktır. Önümüzdeki süreçte iktidar partisinin Isparta'ya yatırımları artarak devam edecektir." diye konuştu.

Koalisyon dönemlerinden canı yanmış, kargaşa ortamlarından canı yanmış güvensizliğin ne olduğunu iyi bilen Ispartalıların iktidar partisinden yana tavır alacağına inandıklarını ifade eden Kolukırık, ilçe ve merkezlerde yapılan gözlem ve anketlerde halkın teveccühünün iktidar partisinden yana tavır aldığını gördüklerini anlattı.

12 Haziran seçimlerinde AK Parti'nin 4-0 olarak Isparta'yı Meclis'te temsil edeceğini ifade eden Kolukırık, "Bu süreçte asla kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, kötü sözleri çirkin sözleri ağzımıza almayacağız. 12 Haziran'da halkımız 'İstikrar sürsün, Isparta büyüsün' diyecektir." dedi.