ITSO Restaurant yeni yüzüyle...

Isparta Ticaret ve Sanayi Odasının Ayazmana Mesireliğindeki Restaurantı yeni işletmecisi Sami Büyükkahramanın önderliğinde yeni bir konsept ile hizmete girdi.

Konu ile ilgili olarak önceki gün saat 18.00’de bir açılış töreni düzenlendi. Törene; Anayasa Mahkemesi Üyesi Eğirdirli Sacit Adalı, Vali Ali Haydar Öner, Vali Yardımcısı İzzet Ercan, Belediye Başkan Yardımcısı Resul Göçer, İl Emniyet Müdürü Yahya Bal, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve çok sayıda davetli katıldı. 

Törende ilk konuşmayı yapan Restaurant’ın işletmecisi Sami Büyükkahraman; “1971’den beri sürdürdüğümüz bu güzel damak tadını bundan böyle ITSO Restaurant ismi ile devam ettireceğiz. Hatta, bu damak tadını personeliyle, aşçı kadrosuyla biraz daha genişleterek hizmete başladık. Yapmış olduğumuz ve yıllarca Isparta halkının bildiği Kebap 49 damak zevkini yine sizlere sunmaya devam edeceğiz”  dedi. 

Vali Ali Haydar Öner de açılışta yaptığı konuşmada; “Bilindiği gibi açılan hizmet alanları, halkın talebine göre orantılıdır. Bu yemek sektöründe de böyledir. Bundan böyle bu restaurantımız da Isparta halkına hizmet verecektir. Hayırlı uğurlu olması dileklerimi sunuyorum” dedi. 

Törende yapılan konuşmaların ardından ITSO Restaurant’ın açılış kurdelası protokol üyeleri tarafından kesilerek hizmete açıldı. Açılış sonrası davetlilere Isparta’ya öz helva - kabune ikramında bulunuldu.