Kış aylarının güzelliği lapa-lapa yağan kar ve sonrasında oluşan güzel manzara. Kar yağarken hala çocuksu duygularımızla sıcacık odamızda pencere kenarına oturup yağan karı seyreder mutlu oluruz.

      Ama kimileri var ki, o pencereden uzanacak bir yardım elini bekler. Üşüyen çocuklarının üzerine bir battaniye daha sererek umutla bekler. İşte bu umutla bekleyenlerin umutları bu kış gününde boş çıkmadı.

     Belediye Başkanı Hasan Balaman, zor şartlar altında olan ailelere yardım elini uzatarak onlarında kardan korku değil mutlu olmalarını sağladı. AK Masa aracılığı ile ya da bizzat cep telefonu vasıtası ile kendisine ulaşanların kömür ve gıda ihtiyaçlarının giderilmesini sağladı.

     Komşusu aç iken, tok yatan bizden değildir anlayışı içerisinde olduklarını ve soğuktan üşüyen bir insan varsa vebalini çekmekten korktuklarını belirten Başkan Hasan Balaman, “Bu şehirde yaşayan herkes bizim kardeşimiz. Onların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak da bizim görevimiz. Bizlere gerek belediye de kurmuş olduğumuz AK Masa aracılığı ile gerek Cuma günleri düzenlediğimiz halk günlerinde gelerek dertlerini anlatan vatandaşlarımıza gerekli incelemelerin ardından yardım ediyoruz.

  Bu Cuma günü yağan kardan sonra il dışında olmama rağmen cep telefonum vasıtası ile ulaşan bazı vatandaşlarımız oldu. Biz de ilgili arkadaşlarımıza talimat vererek yardımlarımızı kendilerine ulaştırdık.

       Onların yüzünde oluşacak bir tebessüm bizim için dünyalara bedeldir. Yardımlarımız devam edecektir” dedi. Yedişehitler Mahallesi"nde 7 çocuğu ile birlikte oturan ve eşi hükümlü olduğu için cezaevinde tutuklu bulunan Gülten Hanım da Belediye Başkanı Hasan Balaman"a cep telefonu ile ulaşanlardan biri. Aynı gün içerisinde yardımın kapısına geldiğini görünce gözyaşlarını tutamayan ve şaşkınlıktan dili tutulan Gülten Hanım, üzerlerini örttüğü ikizlerinin başında duygularını şöyle dile getirdi: “Çaresiz kaldığımı düşündüğüm bir anda aklıma Belediye Başkanımız geldi. Halk Meclisinde verdiği cep telefon numarasını bularak hemen kendisini aradım ve derdimi anlattım. Evimde ne yiyeceğim, ne tüpüm ne de kömürüm kalmamıştı.

     Beni dinledi ve yardım göndereceğini söyledi. Aradan yarım saat sonra Isparta Belediyesi görevlileri gelerek istediklerimi evime bıraktılar. Başkanıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah kendisinden razı olsun. Şimdi kendime daha da güvende hissediyorum.”