iNANIYORUZ, ÇALIŞIYORUZ, YAPIYORUZ
 
Isparta - Çift vardiya halinde devam edecek çalışmalar gece 22.00’a kadar devam edecek. Asfalt çalışmalarının ikinci vardiyalarının ilki Bahçelievler Mahallesinden başlatıldı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bugüne kadar mahallelerdeki sokak bazlı altyapı ve asfalt çalışmalarının iki koldan devam ettiğini söylerken, bu çalışmalara şimdi de ikinci vardiyaların eklendiğini aktardı. Başkan Günaydın, “Çift koldan çalışmalar yapıyorduk, şimdi buna ikinci vardiyaları da ekleyince 4 koldan çalışma oluyor.

Böylece belediye olarak günler kazanıyoruz. Bugüne kadar sokak bazlı çalışmalar kapsamında 8 mahallemizi tamamladık. Bahçelievler Mahallesinde de 17 km’lik bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışmamız 25 güne kadar bitiyor. Çalışmalarımızı bürüt olarak yapıyoruz. Planlamalarımızı buna göre yapıyoruz. Normal şartlarda iki mahallenin altyapı ve asfalt çalışmaları bir yılda bitirilemiyor. Belediye olarak biz böyle bir çalışmayı bir ay, 50 gün içerisinde tamamlıyoruz. Hedefimiz 2 yıl içerisinde tüm Isparta’nın altyapı ve asfalt çalışmalarını tamamlamak. Böylece şehrimizin tüm mahalle ve sokakları bitmiş olacak. Yani Isparta’mızda 44 mahallemiz var bu da yaklaşık 880 km’lik bir yol demektir. Bu sokaklar altyapılarıyla birlikte asfaltlanmış bir şekilde iki yılda bitecek. Bu noktada personelimiz buna inandı. İnanıyoruz, çalışıyoruz, yapıyoruz. Isparta’mıza hayırlı olsun” dedi.  

İĞNE İLE KUYU KAZAR GİBİ ÇALIŞTIK
 
Isparta Belediyesi altyapı ve asfalt çalışmaları kapsamında Bahçelievler Mahallesinde başlattığı sokak bazlı çalışmalarına devam ediyor.
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü şehrin çeşitli mahallelerindeki çalışmalarını son hız hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda şehrin en eski yerleşim yerlerinde birisi olan Bahçelievler Mahallesinde sokak bazlı çalışmalar başlatıldı. Tüm sokaklardaki altyapı çalışmaları gerçekleştirilirken, çalışmaları biten sokaklar Fen İşleri Müdürlüğünce asfaltlanıyor. Bahçelievler Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bahçelievler Mahallemizin altyapısı çökmüştü.

Eski bir mahallemiz, altyapıyı yeniledik, iğne ile kuyu kazar gibi çalıştık. Bu mahallemiz oldukça geniş bir alana sahip. Burayı bir aya varmadan tamamlıyoruz. Bundan sonra geceleri de ikinci bir vardiyamız şehir genelindeki çalışmalarımızda yer alacak. Saat 22.30’a kadar çalışmalar devam edecek. Bahçelievler Mahallemizde toplam 17 km’ye ulaşan bir asfaltlama çalışması gerçekleştiriyoruz.

Bu mahallemizdeki vatandaşlarımız kentsel dönüşüm istemedi. Bunu istemedikleri için de artık altyapı ve asfalt çalışmalarını uyguluyoruz. Vatandaşlarımız evlerini yenilese de mahallede altyapı sorunu yaşamayacaklar. Şu anda iki ayrı mahallede aynı anda altyapı ve asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu eski mahallemizde yaptığımız çalışmalarla yenileniyor ve geleceğe teslim ediliyor.

Yoğun olarak ve gönülden çalışan tüm personelime teşekkür ediyorum. Isparta’mıza bu çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bahçelievler’e yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür eden Muhtar Rukiye Aksu da, “Başkanımıza şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum. Mahallemiz güzelleşiyor. Mahalle sakinlerimiz talep etmişti, başkanımızda yeniliyor. Başkanımız başta olmak üzere Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri ile tüm belediye personeline teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Mahallelerine tüm yapılması gerekenlerin tamamının yapıldığını söyleyen mahalle sakinleri de, “Reisten Allah razı olsun, mahallemiz yenilendi ve daha da güzelleşti” dedi.