ISPARTA'da, aralarında bahçedeki köpeğin sürekli havlaması yüzünden daha önceden husumet bulunan iki komşu ailenin üzüm asması yüzünden çıkan tartışması bu kez kanlı bitti.

25 yaşındaki Serkan T., komşuları 27 yaşındaki Halil Delta ile babası 65 yaşındaki Ömer Delta'yı pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Isparta'da, bir süre önce, Serkan T. ve babası Kemal T.'nin av köpeğinin sürekli havlaması nedeniyle yan komşuları olan Halil Delta ile Ömer Delta arasında tartışma çıktı.

Bu tartışmanın ardından komşu iki aile arasında husumet başladı. Dün de Serkan T.'ye ait evin bahçesinden sarkan üzüm asmalarının hemen yanda bulunan komşuna ait evin sınırına girmesi üzerine Delta Ailesi kendi bahçelerine sarkan asmaları kesti.

Bunun üzerine iki aile arasında sözlü tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Serkan T. evde bulunan pompalı tüfeğiyle Halil Delta ile babası Ömer Delta'yı vurdu. 112 Acil servis ekipleri tarafından Gülkent Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan baba Ömer Delta saat 20.00 sıralarında, oğlu Halil Delta ise saat 23.00 sıralarında yaşamlarını yitirdi.

Baba oğulun cenazeleri, bugün Mimar Sinan Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Gülcü Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cinayeti işleyen Serkan T. ve azmettirdiği iddia edilen babası Kadir T.'nin ise Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları sürüyor.


Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) – Feti Kılıç / ISPARTA, (HABER32)