Atabey'de TOKİ sevinci

    Atabey Belediyesi'nin sosyal konut çalışalarını meyvelerini veriyor. 1.etap TOKİ projesini hayata geçiren Atabey Belediyesi, 2.etap için gün sayıyor. Yoğun talebin olduğu ilçede TOKİ Başkanlığı, 2.etapta 380 daire daha yapacak. Ekonomik TOKİ konutlarının yapım ihalesi 30 Kasım'da İstanbul'da gerçekleştirilecek.

TOKİ 2.ETAP BAŞLIYOR
    Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, ilçenin çehresini değiştirip, nüfusu artırma amacında olduklarını söyledi. Atabey'in Isparta'ya en yakın ilçe olduğunu belirten Atasoy, bu avantajı çok iyi kullandıklarını kaydetti. Isparta merkezden de Atabey'de ev sahibi olmak için başvuranların olduğunu kaydeden Atasoy, "Birinci etap TOKİ projemiz ilgi gördü. 200'ün üzerinde konut yapılıyor. 2.etap TOKİ planlamamız da tamamlandı. Talepler toplantıktan sonra yaptığımız başvuru sonucunda TOKİ projelendirmesi tamamlandı. 2.etapta 380 daire inşa edilecek. 30 Kasım'da İstanbul'a ihaleye gideceğiz. İhaleden sonra hemen inşaat çalışmaları başlayacak" dedi.

ÖZEL SEKTÖR YATIRIMLARI
    Atabey'de özel sektör yatırımları da olduğunu belirten Atasoy, Ayes Fabrikası'nın olduğu 40 dönümlük alanda konut projesi geliştirileceğini anlattı. AYES'in ilk etapta 200 dairelik bir projeyi hayata geçireceğini bildiren Atasoy, 2018 sonuna kadar 600 yeni konut inşa edileceğini sözlerine ekledi.