Atabey Belediyesi’nin öncülüğünde ilçeye 377 adet toplu konut inşa edildi. Toplu konutların bugün kurası çekildi.

377 hak sahibinin konutları noter huzurunda çekilen kura ile belli oldu. AK Partili Atabey Belediyesi yönetimi ilçe sakinlerini ucuz konut ile buluşturmaya devam ediyor. Bugüne kadar Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile birlikte ilçeye ucuz konutlar kazandıran Atabey Belediyesi bu kez 377 adet konutu hak sahipleri ile buluşturdu. Noter huzurunda yapılan 2+1 ve 3+1 konutların kura çekimine Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy ve çok sayıda ilçe sakini katıldı. Törende konutların hak sahiplerine hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, ”TOKİ ile birlikte yaptığımız çalışma sonucu 377 konutu ilçemize kazandırdık.

Toplu konutların ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Atabeyliler için TOKİ ile yaptığımız görüşme sonucu konutların aylık taksitlerini Eylül ayı itibariyle başlatacağız. Bu katkılardan dolayı da teşekkür ediyoruz. 2+1’ler ise eve girdikten sonra başlayacak. İlçemizin üst bölümünde yer alan toplu konutların içerisinde bir de düğün salonu inşa edildi. Ağustos ayı içerisinde tamamlanacak ve onu da ilçemize kazandıracağız Bu konutlarda sağlıklı bir şekilde oturmaya Allah herkese nasip etsin. Konutlarımızın hem ilçemize hem hak sahiplerine bir kez daha hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Bir daha toplu ve ucuz konutların Atabey’e nasip olmasını temenni ediyorum” dedi.

** İLK HAK SAHİBİNİN ÇEKİLİŞİNİ BELEDİYE BAŞKANI ATASOY YAPTI

Atasoy konuşmasının ardından ilk hak sahiplerini yapılan kura çekimi ile belirledi. Ardından kura çekimi noter huzurunda devam etti.