Bugün Atabey İlçesi halkı mutlu bir gün yaşadı. Toplam 377 TOKİ konutunun teslimi yapılırken aynı zamanda ilçeye doğalgaz verilmesinin meşalesi yakıldı.

Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Atabey Kaymakamı Göksu Bayram, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta Belediye Başkan Vekili Hakkı Kaya, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Sav Kasabası Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Kuleönü Kasabası Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, Toros Gaz Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdemci ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla düzenlenen törende 15 vatandaşa temsili anahtarları verilirken, aynı zamanda ilçeye ilk kez doğalgaz verilmesi münasebetiyle sembolik meşale yakıldı.

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, mutlu ve gururlu bir günü yaşadıklarını ifade ederek emeği geçen, destek veren herkese teşekkür etti.

HAYAL DEDİLER GERÇEK OLDU

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla millete hizmetkar olduklarını ifade eden Başkan Atasoy; “Bu güzel değerli projeleri gerçekleştirmek amacıyla harekete geçtiğimizde bazı siyasi kesimler hayal olduğunu söylediler. Biz hayali olmayanlar gerçeği yaşayamazlar diyerek önce hayal ettik, sonra bu hayalimizi gerçekleştirdik. Aramızdaki fark bu.

İnsanın mutluluğu bizim için çok önemli. Şimdi ilçemizin çok ihtiyacı olan toplu konut ve doğalgaz meselesini çözmüş

bulunmaktayız. Bunların hepsi hayal dediler, şimdi gerçek oldu. Benim hemşerilerim şimdi daha konforlu ve daha çevreci olan doğalgazı yakmaya başlayacaklar. Ev hanımlarımız için büyük kolaylık.

TOKİ konutlarımızın inşaatı bitti. Çevre düzenlemesi bitti. Bölgemiz mimarisine uygun son teknolojik modern konutlar hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Artık, vatandaşımız son teknoloji modern konutlarda yaşamaya başlayacak. Huzur, sağlık ve mutlulukla oturun” diye konuştu.

Ben ilçe belediye başkanı olarak ilçemize yapılan her yatırımda emeği olan, desteği olan ve Ankara’ya gittiğimizde önümüze düşerek bakanlık, bakanlık gezerek işlerimizi takip eden Sayın Milletvekilimiz Recep Özel’e çok teşekkür ediyorum. İlçe halkım adına şükranlarımız sunuyorum. Allah ondan razı olsun” dedi.

ATABEY CAZİBE MERKEZİ OLACAK

9 ay önce verilen sözlerin yerine getirilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Ak Parti Milletvekili Recep Özel ise; “Atabey, Isparta’nın en güzide ilçelerinden birsi. Bugün Allah’ın izniyle bu güzelliğe yakışan bir töreni icra ediyoruz. Bu güzel yatırımlarla Atabey cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Yaklaşık 9.5 ay önce doğalgaz sözünü vermiştik. 31 Mart seçimlerinden 2 ay öceydi. O gün burada yine böyle bir tören düzenleyerek ilçemize doğalgaz getireceğimizi söylemiştik. O gün birileri çıkıp bunlar yalan söylüyorlar, doğalgazı getiremezler, bu sadece seçim vaadi olarak kalır demişlerdi.

Bizde dedik ki bu kışın Allah’ın izniyle doğalgazı yakmaya başlayacağız. Saygıdeğer hemşerilerim bazılarının hayal bile edemediğini biz gerçeğe dönüştürüyoruz.

Torosgaz 9 ay gibi kısa bir sürede altyapıyı tamamlayarak ilçemize doğalgazı getirdi. Başta Osman Erdemci Bey olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca bugün toplam 377 TOKİ konutunun sahipleri su, elektrik, doğalgaz gibi aboneleri olduktan sonra yeni evlerinde oturmaya başlayacaklar. Hemşerilerim sağlık ve huzur içerisinde yeni evlerinde yaşasınlar. Onların bu mutluluğu bizleri daha da motive etmektedir” diye konuştu.

İbrahim Demirayak