KALİTELİ VE UCUZ HİZMET SUNULACAK

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yenileme çalışmaları tüm hızıyla süren şehrin merkezindeki Atatürk Parkında incelemelerde bulundu. Başkan Günaydın, parkın yapımında ciddi bir mesafe kat edildiğini, yer döşemelerinin tamamlandığını ve gül ağırlıklı yoğun peyzaj çalışmalarının devam ettiğini aktardı. Günaydın, Atatürk Parkının uygun fiyatlarla belediye tarafından çalıştırılacağını ve vatandaşlara kaliteli ve ucuz hizmet sunulacağını belirtti. 

Atatürk Parkındaki yer döşeme çalışmalarının bittiğini belirten ve gelinen nokta ile ilgili olarak sorumlulardan bilgiler alan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Atatürk Parkının şehrin merkezinde yer aldığını anımsattı. Günaydın, parkın yenilendiğini, yoğun şekilde gül dikimi gerçekleştiğini belirtti. Parkın içerisinde mevcut kafeteryanın ise çok kötü durumda olduğunu anlatan Başkan Günaydın, 19 Haziran’da kafeterya ile ilgili olarak ihaleye çıkılacağını anlattı.

Atatürk Parkının da birkaç ay içerisinde bitirilerek hizmet vermeye başlayacağını anlatan Günaydın, “Bu parkımızın işletmesini belediyemiz yapacak. Bu tip parklar ihale ile veriliyor ancak daha sonra işletici parkı gecekonduya çeviriyor. Bu gibi olayların yaşanmaması için artık parklarımızda bunu kaldırdık. Bu işletmeyi belediye kendisi yapacak. Bu parkımız bütün Isparta’nın nefes alabileceği bir merkezde yer alıyor. Atatürk Parkımızın herkesin hayran olacağı bir yer olmasını istiyorum. Şimdiden bu parkımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.