Genel Müdürlükten tadilat için bütçe sözü alan İl Müdürü Murat Gevrek, stadyum girişi başta olmak üzere diğer alanlarda kapsamlı bir tadilat planlıyor. Atatürk Stadyumu tribünlerinin tamamının koltuk döşeme olması hedefleniyor. Spor ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü'nün Atatürk Stadyumu tadilat projesine Mimarlar Odası destek verecek. Mimarlar Odası Başkanı Yüksek Mimar Merve Kuyu, Atatürk Stadyumu'nun Isparta'ya yakışır bir şekilde projelendirilmesi için her türlü desteği vereceklerini bildirdi.

Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Mimarlar Odası Başkanını ziyaret ederek projelendirme konusunda yardım istedi. Başkan, kamu yararı olan projelere her zaman destek vereceklerini belirtti. özellikle stadyum girişinin yapıya yakışmadığını dile getirdi.

Mimarlar Odası'na bu desteğinden ötürü teşekkür etti. Atatürk Stadyumu'nun giriş kısmı başta olmak üzere tamamında kapsamlı bir onarım düşündüklerini kaydeden Gevrek, bu çalışmanın yaz dönemine kadar bitirilmesini hedeflediklerini söyledi. Yaz döneminde Davraz'da kampa gelen takımlara yönelik turnuva düzenleyeceklerini belirten Gevrek, tadilatın bu döneme kadar tamamlanmasını istediklerini sözlerine ekledi.