Ak Parti Hizmet Üzerinden Siyaset Yapar.

Son günlerde bazı siyasi çevrelerin Ulu Önder Atatürk üzerinden siyaset yapmaya çalıştığını görmekten üzüntü duyduğunu belirten Ak Parti Isparta milletvekili adayı Doç.Dr.Suat Kolukırık, Atatürk üzerinden siyaset yapmakla Atatürk'ün çizdiği yol üzerinden siyaset yapmanın bir ve aynı şey olmadığını söyledi.

Muhtarlık siyasi bir makam değildir. siyasi oyunlara alet olunacak bir makam'da değildir. Yaşanmamış bir olay ve tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklı olarak siyasi rant üretmeye çalışanlara Isparta Halkımız gereken cevabı 12 Haziran Seçimlerinde verecektir.

Biz her fırsatta söylediğimiz gibi hiçkimseyi ötekileştirmedik ve ötekileştirmeyeceğiz. Her türlü inanca saygı duyduk ve duyacağız işimiz hizmet gücümüz millet dedik ve demeye devam edeceğiz.

Milletin adaylığına talip olmuş birisi olarak toplumsal hassasiyetlerimizin farkındayım. Ancak cevaplanması gereken bir soru varsa hizmet üretme sorunu yaşayan siyasi cevrelerin neden hala gerçekçi olmayan projeler üzerinden varlıklarını devam ettirmeye çalışmalarıdır. Unutulmasın ki en büyük hile, hilesizliktir.