Demirekin kutsal değerlerimize hakaret ettiğini düşündüğü Sezen Aksu’ya dava açacağını, kendisi gibi dava açmak isteyenlere yardımcı olacağını ifade etti.

23 Nisan kutlamaları fener alayı ile devam etti 23 Nisan kutlamaları fener alayı ile devam etti

Her insanın biyolojik kişiliği ve bütünlüğünden çok daha büyük psikolojik-manevi kişiliği ve büyüklüğü vardır. Ve insan bu iki değeri ile insandır. Ahlaki kurallarımız insani değerlerimiz ve manevi kişiliğimizle onurlu bir insan olarak yaşamaya devam ediyoruz. Bu değerlerimiz ile mutlu olup,  bu değerlerimiz rencide olduğu zaman üzülüyoruz. Ahlak kurallarımız yanında ceza kanunumuz da bu değerlerimizi koruma altına almışlardır.

Zira meyvesi olgunlaşmış bir bahçe zararlı böcekten tut domuz-yılan saldırısına kadar her zaman saldırı ve zarar verilmeye  müsait mekanlardır.  Aynı bu örnekte olduğu gibi manevi kişiliğimizin en büyük değeri olan dini inançlarımız bizim en mükemmel bahçemiz en mükemmel evimiz ve Sarayımızdır. Her insan bu mekanlarda yaşar ve bu mekanlarda mutlu olur. Bu mekanlara yapılan saldırılar da her birimizi ayrı ayrı rencide eder ve hayattan aldığımız lezzeti kaçırır ve onurumuz gibi bir çok değerimizi tahrip eder. Rencide eder.  Büyük bir ailemiz olan toplumsal bütünlüğümüze, millet olarak birliğimize zarar verip tahrip eder. Güzel Bahçemizi zararlardan korumak için Muhtelif ilaçlarla nasıl koy görüşsek manevi kişiliğimizi ve toplumsal bütünlüğümüzü de benzeri zararlardan korumamız gerekmektedir. 


Ben de dünya milletleri içerisinde en kıymetli değerlere sahip Müslüman Türk Kürt Laz vs milletlerine mensup şerefli onurlu ve manevi hassasiyetli bir insanım. Çünkü İnsanlığa değer katan İslamiyet gibi ve bu değerin zamanımıza kadar gelmesine sebep Peygamberler silsilesine ve bu Peygamberlerin ilki olan Hazreti adem(as) saygı ve hürmet edip ona karşı yapılan saygısızlıklardan rahatsız olup rencide olan bir insanım. Her bir ülke insanımın da aynı hassasiyeti taşıdığını biliyor ve inanıyorum.

Ancak bir bahçe içerisinde bulunan her bir canlının bahçeye-meyve ve sebzeye faydalı olması mümkün olmadığı gibi, bu bahçede bulunan güzelliklere mahsullere zarar veren haşerelerin olduğu ne kadar aşikar ise, bu ülke içerisinde kendine, kendi milletine, insanlığa faydalı kahir Ekseriyet vatandaşlarım yanında zararlı haşere-yılan nevinden başkalarına zarar vermekten mutlu olan anlayışlar da vardır.. Bunun en son örneğine gazete-internet haberi okurken  bir şarkı söz yazarı ve seslendireni olan Sezen Aksu isimli kişinin; benim inancımın en zirvesi ve bilimin ilk insanı olan hazreti Adem aleyhisselam peygamberimizi- babamızı ve annemiz Havva yı cahillikle itham eden tek dişi kalmış canavar misali bu inanç düşmanı milletin değerlerine dolayısıyla bu millete hakaret etmekten lezzet alan bu kadına haddini medeni-yasal çerçevede bildirmek için suç duyurusunda bulunarak ve ceza almasını sağlayarak haddini bildirmek benim ve hemşerilerimin yasal, aynı zamanda kutsal bir görevidir diye düşünüyorum.

 Şahsen bu süreci mahkemeler nezdinde başlattığım gibi bu konuda hassas olan rencide olmuş değerlerinin tahrip ve rencide olduğunu düşünen her bir hemşerimin de aynı süreci medeni ve yasal şekilde takip etmesi gerektiğini de düşünüyorum. Elbetteki adalet süreci kısmen teknik yönü olan bir süreçtir bu konuda hukuki yardım gereken bir süreçtir. Bu süreci başlatmak isteyen ve süreci dahil olmak isteyen her hemşireme de ayrıca hukuki yardımı yapıp süreci sonuna kadar hassasiyetle takip edeceğimi belirtmek isterim.