Ayakkabı sektöründe 10 yıldır faaliyet gösteren Tolga Ayakkabı, Isparta’dan çok ünlü markalara başkaldırış yapıyor. Hastane Caddesi’nde ve IYAŞ, Park AVM’de Tolga Ayakkabı adı altında hizmet veren Tolga Erdoğan, kendi markasını yarattı. Ünlü markaların imalatçı firmalarıyla anlaşıp, kendi markasına üretim yaptıran Tolga Ayakkabı, aynı kaliteyi, daha ucuza sunuyor.

            Tolga Ayakkabı İşletmecisi Tolga Erdoğan, Shoemy markasıyla bay-bayan ayakkabı seçenekleri ile hizmet sunduklarını anlattı. Komple deri ve el işçiliği ile imal edilen ayakkabıları satışa sunduklarını kaydeden Erdoğan, kalitede ünlü markalarla yarıştığını söyledi. Ünlü markaların fiyatta kendisiyle asla yarışamayacağını bellirten Erdoğan, aynı ayakkabının daha ucuza satın alınabildiği iddiasında bulundu.

            5 kişiye istihdam sağlayan Tolga Erdoğan, Shoemy markasını büyüterek Isparta’dan bir marka çıkaracağını iddia etti. İnsanların aynı kalitedeki ürünü daha fazla fiyatla almasından yakınan Erdoğan, kendi ürünlerinin de ünlü markaların imalatçıları tarafıdan üretildiğine dikkat çekti.

            Tolga Erdoğan, Shoemy markalı bay-bayan ayakkabılarından oluşan mağaza sayısını artırmayı hedeflediğini, bu doğrultuda kısa zaman sonra Antalya pazarına açılacaklarını sözlerine ekledi.