Ayazmana Mahallesi Muhtarı Süleyman Kocaer, Isparta Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan asfaltlanma çalışmalarıyla birlikte mahallelerinde hiçbir sorunun kalmadığını söyledi.


Ayazmana Mahallesi Muhtarı Süleyman Kocaer, Beledye Başkanlığı tarafından başlatılan asfaltsız yolları asfaltlama çalışmalarıyla birlikte hiçbir sorunlarının kalmadığını, mahallelerinde de asfaltlanmayan hiçbir sokağın bulunmadığını söyledi. Bazı sokaklarda asfalt sorunu yaşadıklarını ancak Belediye Başkanı Hasan Balaman sayesinde başlatılan asfaltlama çalışmalarıyla birlikte bu konudaki sorunların da giderildiğini belirten muhtar Kocaer, “mahallemizdeki asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

 Artık mahallemizde asfaltı olmayan hiçbir sokak kalmadı. 4467 sokak ve 4450 sokakta asfalt problemlerimiz vardı ancak buralar şuanda asfaltlanıyor. Tek derdimiz yollarımızda asfalt olmaması nedeniyle toz toprak yüzünden sıkıntı çekmemizdi. Ancak Belediye Başkanımız sayesinde bu sıkıntımız da geçti. Belediye Başkanımız Hasan Balaman"a ve personeline çok teşekkür ediyoruz.”dedi.