Yoğun katılımla Viola Cafe&Bakery’de gerçekleşen etkinlikte  katılım ve desteklerinden dolayı  davetlilere  hitaben bir konuşma  yapan dernek başkanı Alev Sevük, konuşmasında ’’Derneğimizin kahvaltısında sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Hepiniz hoş geldiniz.Sizlerin katılımıyla kahvaltımızdan elde edilen gelir hepinizin bildiği gibi,öğrencilerimizin aydınlık geleceği için ve yardıma muhtaç kadınlarımıza katkı sağlamaktadır.Yönetim kurulu arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyor bu vesile ile  hepinizin Anneler Günü’nü  kutluyor, kaybettiğimiz annelerimize de Allah’tan  rahmet diliyoruz’’ sözlerine yer verdi.

Yaz dönemine geçiş nedeni ile’’ Bu kahvaltı etkinliğimizle  bu yıl yapacağımız etkinliklere nokta koyduk’’ diyen başkan Sevük, hayır severlerden yardım ve destek katkısı beklediklerini ve Ramazan ayında da yardımlara devam edeceklerini belirterek,’’Dernek genel merkezimizin bu yıl  90. Kuruluş yıl dönümünü kutladık. Bu yıl Şubat ayında Isparta şube olarak önce kendi kongremizi yaptık. Daha sonra da 5-6 Mayıs tarihlerinde Ankara’da, Genel Merkez’in  genel kuruluna katılıp, yeni yönetimin belirlenmesi için oy kullanmaya gittik.Genel Kurul toplantısına katılan 140 şube başkanı da oy kullanmak üzere seçimde hazır bulundu.Yenilenen yönetimlerimizle gerek genel merkez,gerekse şube olarak çalışmalarımıza hız kesmeden  yine aynı heyecan ve yine aynı şevkle devam edeceğiz. Ramazan süresince derneğimiz açık bulunacak ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bağışçılarımızdan gelecek gıda yardım paketleri olduğu takdirde muhtaç ailelerimize dağıtımını yapacağız.

Antalya’da yaşayan iş adamı  hemşerimiz Erol Büyükselçuk tarafından  10 yıldır kesintisiz her yıl Ramazan ayında bir kamyon un gelmekte ve bu yardım derneğimiz vasıtasıyla  ihtiyaç sahiplerine dağıtılmakta.Un yardımı her sene geldiği için muhtaç insanlarımız biliyor ve Ramazan’da bu yardımı almak üzere derneğimize geliyorlar.Ispartalı iş adamı sayın Erol Büyükselçuk’a bu vesile ile tekrar teşekkür ediyor,ihtiyaç sahiplerini bu yıl tekrar gelen bu gıda yardımını almak üzere derneğimize bekliyoruz’’ dedi. Elif AKGÜL