Aydoğmuş Belediye Başkanı Ramazan Zülüflü, Cumhuriyet meydanına 6 adet profosyonel tekniğe ve özelliklere sahip kamera sistemini vatandaşın hizmetine sunuyor.

Kameraların 24 saat kayıt yapacağını ve bütün vatandaşların kasabamızı 24 saat canlı olarak izleyebileceklerini açıklayan Başkan Zülüflü, Cumhuriyet meydanına takılacak olan profosyonel kameralar ile gurbette yaşayan hemşerilerimiz evlerinde kasabamızı yakından takip etme ve izleme imkânı bulacaklar.

DÜĞÜN SALONUNADA TAKILACAK

Belediyemiz imkânları ölçüsünde kamera sayısını artıracaklarını belirten Başkan Zülüflü, “ öncelikli olarak düğün salonuna kamera takılacağını açıkladı. Düğün salonumuzda tadilat çalışmaları devam ettiğini ifade eden Zülüflü, çalışmalarının hemen ardından imkanlarımız doğrultusunda salona kamera taktırarak gurbette yaşayan vatandaşlarımız Kasabamızda yapılan Kına gecesi, düğün, mevlüt, yemek v.b gibi programlarda internet üzerinden izleme fırsatı bulacaklarını müjdeledi.

KASABAMIZ VATANDAŞIN KONTROLÜNDE OLACAK

Özellikle kasaba ana giriş ve çıkışlarının kontrol altında alınacağını belirten Başkan Zülüflü, Vatandaşlarımız belediyemize ait web sitemiz www.aydogmus.bel.tr internet adresine girerek Aydoğmuş ile ilgili haberlerden haberdar olma imkanı bulacaklar’ dedi.

İnternet üzerinden kasabanın 24 saat canlı olarak izlenebildiğini ifade eden Başkan Zülüflü, memleketini özleyen gurbetçilerimiz sitemize girerek kasabamızı canlı olarak izleyip memleket havasını koklayarak bir nebzede olsa hasret giderebilecekler.

Bu hizmetin halkımız için ve özellikle gurbetçilerimiz için hayırlı olmasını diledi. Bu hizmetlerin devam edeceğini bildirdi.