TÜRKİYEDE İLK YSE-HYB BELGELİ KURUYEMİŞ SATIŞ MAĞAZALARI BADEZ KURUYEMİŞ

Gıda perakendeciliğinde “TSE-HYB HİZMET YETERLİLİK ” belgesini alan BADEZ KURUYEMİŞ, bu belge ile müşterilerine yakın duruşunu ve hizmet kalitesini tescillemiş oldu.
Badez kuruyemiş , müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarını en yüksek hizmet kalitesiyle çözüme kavuşturma becerisini,  “TSE-HYB HİZMET YETERLİLİK” belgesini alarak bir kez daha kanıtladı. 

Müşterilerinden gelen geri bildirimleri sürekli gelişmeye dönük fırsatlar olarak değerlendiren Badez kuruyemiş, sunduğu ürün ve hizmetler yanında; satış ve satış sonrası süreçte de müşteri memnuniyeti anlayışını sürdürülebilir kalite ve sektörel liderlik sağlamak üzere yapılandırıyor. Badez kuruyemiş , kurduğu altyapı takip süreçleri ile müşterilerinden gelen her türlü geri bildirimi kayıt altına alarak izleyebiliyor ve sürekli iyileştiriyor. Tüm iletiler, gizlilik esasları doğrultusunda değerlendiriliyor  objektif çözümler sunuluyor.

Badez kuruyemiş , Isparta’da 5 mağazasıyla ile her gün binlerce müşteriyle temas halinde, eğitim modülü sayesinde eğitim alan çalışanlar, iş yapış biçimlerini güncelleyerek sektörde kişisel gelişimleri için bir fırsat yakalamış oldular.