Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ile Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın arasında BAGEV Kariyer Projesi ile ilgili protokol imzalandı.
     Çandır, imza sırasında yaptığı açıklamada, işsiz sorununa çözüm amaçlı BAGEV Kariyer Projesini geliştirdiklerini belirterek, Günaydın'dan da destek istedi. İş arayanların her kuruma giderek kayıt yaptırmak yerine tek bir veri altında toplanarak, işverenlerle buluşmasını sağlamak istediklerini anlatan Çandır, sektörlerin talebine göre iş arayanları yönlendireceklerini ve böylece işe doğru insanın yerleştirilmesini sağlayacaklarını kaydetti.
     Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, projeyi olumlu karşıladıklarını ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi. Isparta'da batan fabrikaların yeniden canlanması için büyük çaba harcadıklarını dile getiren Günaydın, ''Geçen dönemde batan fabrikalarımızı 'battı' diye kapatmadık, 'buna yeni kan verelim' dedik ve canlandırdık'' dedi.
     Günaydın, işsizlik sorununun giderilmesi konusunda özverili şekilde çalıştıklarını ve bu yönde gelecek her projeyi desteklemeye hazır olduklarını kaydetti.