Isparta Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bahar çalışmalarına başladı. Orta refüj,  kavşak ve parklarda hummalı bir çalışma içerisine girdi. Bahar ayı ile birlikte açan ve mevsim çiçeği olarak bilinen hercai, menekşe, çuha ve Lale soğanları toprakla buluşturuluyor. 

Park Bahçeler müdürlüğü 200 bin mevsim çiçeğini cadde, sokak ve kavşaklara dikerek sanki Isparta’yı bahara hazırlıyor. Park Bahçeler Müdürlüğü seralarında yetiştirilen 200 bin çeşitli mevsim çiçeği açmış bir şekilde şehir sokaklarını süslemeye başladı. Renk cümbüşünü andıran çiçek tarlaları vatandaşlar tarafından da büyük beğeni kazanıyor. 

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “bildiğiniz gibi şehrimiz yaşanılabilir şehirlerarasında ilk sıralarda yer almaktadır. Bunda da belediyemizin payının büyük olduğunu biliyorum. Hedefimiz yaşanılabilir kentler arasında ilk sıraya çıkmaktır. Bunun için şehrimizi her yönden güzelleştirmek için tüm gayretlerimiz devam etmektedir. Alt yapı sorunumuzu tamamladık. Kalıcı asfalt kaplama çalışmalarımız da bir program dahilinde devam etmektedir.

Bahar mevsimi ile birlikte de şehrimizi yeşillendirme ve çiçeklerle donatma çalışmalarını başlattık. Müdürlüğümüze bu günden itibaren çok iş düşmektedir. Şehrimiz bahara hazırlanırken, müdürlüğümüzde şehrimizi gelin gibi süsleyecektir. Yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerimiz Isparta’nın suyu ile birlikte havasına ve yeşiline de hayran kalacaklardır. Geldikleri bu şehirden hayran olarak ayrılacak ve tekrar gelmeyi gitmeden düşünmeye başlayacaklardır” dedi.