TARİHİ KUNDURACILAR SİTESİ ESNAFI 
BAHAR İNDİRİM GÜNLERİNE HAZIR

Isparta Belediyesinin desteklediği, Tarihi Kunduracılar Sitesi esnafı, 18 Nisan-7 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği Bahar İndirim Günleri için hazırlılarını son aşamaya getirdi. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Tarihi Kunduracılar Sitesini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Başkan Günaydın, indirim günlerinin Isparta’da yaşayanlar için bir şans olduğunu belirterek, gerçek dostluğun, sevginin, kalitenin ve indirimin Kunduracılar Sitesinde görüleceğini söyledi. 

Isparta Belediyesinin desteklediği ve Isparta esnafının canlanmasına yönelik proje kapsamında Tarihi Kunduracılar Sitesinde 18 Nisan-7 Mayıs tarihleri arasında Bahar İndirim Günleri düzenlenecek. Müşterilerin 19 numaradan, 50 numaraya kadar aradıkları her türlü ayakkabıyı bulabilecekleri Bahar İndirim Günleri için Kunduracılar Sitesi esnafı hazırlıklarını son aşamaya getirdi. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Bahar İndirim Günleri öncesinde Tarihi Kunduracılar Sitesinde esnafla buluştu. Hazırlıklar hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’da yaşayan vatandaşların indirim günleri için mutlaka siteyi gezmeleri tavsiyesinde bulundu. 

Kunduracılar Odası Başkanı Ercan Süslü, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Süslü, düzenlenecek olan Bahar İndirim Günleri için hazırlıkların son aşamaya geldiğini söylerken, “Bizlere desteğini esirgemeyen Başkanımıza odamız üyeleri, site esnafı ve şahsım adına teşekkür ediyorum. İndirim günleri güzel olacak” dedi. 

İndirim günleri öncesinde esnafla bir araya gelmek istediğini aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, site esnafının indirim günleri öncesinde çalışmalarını son aşamaya getirdiğini kaydetti. Günaydın, “Esnafımız satışa sundukları ayakkabılarda ciddi anlamda indirime gidiyor. Bu indirim günlerinde tüm ayakkabıları etiketleyecekler. Böylece gelen müşteriler gerçek fiyatını ve indirimli fiyatını görecektir. Isparta için bu Bahar İndirim Günleri bir şanstır. Vatandaşlarımız ayakkabıcılar sitesinde aradıkları her türlü ayakkabıyı kolaylıkla bulabileceklerdir. Burası şehrin merkezinde bir yer ve ulaşımı kolay. Ayrıca vatandaşlarımız araçlarını koyabilecekleri otoparklara da sahiptir. Ayakkabılarda kalite, ucuzluk her şey var.

Vatandaşlarımız AVM’lerde dostluk, sevgi ve muhabbet bulamıyor. Ancak bu unsurların hepsi burada mevcut. Siteye girdiğiniz andan itibaren esnafımız, vatandaşlarımızı güler yüzüyle karşılıyor, çayını ikram ediyor, dostluğunu ortaya koyuyor. Kısacası müşterisinin her türlü sorunuyla, istek ve önerileriyle ilgileniyor.

Artık yeniçağın özlemi dostluk olmalı. Çağın kaybolan unsurları burada bulunmaktadır. Gerçek indirimler burada olacak. Tarihi Kunduracılar Sitemizde 18 Nisan-7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Bahar İndirim Günlerinin Isparta’mıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.