2014 Mart avında yapılacak yerel seçimlerde partisinin adaylarını şimdiden açıklamaya başlayan MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Isparta için Günaydın'ı Ağustos avında açıklaması bekleniyor.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 2014 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı.
 
Bahçeli'nin önümüzdeki günlerde Isparta ziyareti gerçekleşirse belediye başkan adayını açıkla¬ması bekleniyor. Edinilen bilgilere göre Devlet Bahçeli'nin Isparta için aday olarak Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı Ağustos ayında açıklaması bekleniyor.
 
2 dönemdir MHP'den belediye başkanı olan Y. Ziya Günaydın'ın çalışmalarını başarılı bulan MHP Lideri Bahçeli'nin belediye başkanlığı adaylığına Günaydın'ı tekrar aday göstermesine kesin gözüyle bakılıyor.
 
Belediye Başkanlığı'nın yaptığı yatırımlar için temel atma törenlerine katılan Bahçeli'nin Isparta’ya ayrı bir değer verdiği ve Başkan Günaydın'ı oldukça başarılı bulduğu herkes biliniyor. Belediye operasyonunda hem il yönetimi hem de Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın'ın arkasında duran ve destek çıkan MHP Lideri Bahçeli'nin önümüzdeki seçimlerde Günaydın'ı kesin aday göstereceği belirtiliyor.
 
Bahçeli'nin önümüzdeki günlerde Isparta ziyareti gerçekleşirse hem adayını açıklaması ve bu adayın da yüksek ihtimalle Y. Ziya Günaydın olması bekleniyor.
 
Öte yandan "En İyi Belediye Başkanları" sıralamasında ilk 6'ncı içerisinde yer alan Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın'ın başarılı çalışmaları Genel Merkez tarafından takdirle karşılanıyor.