25. Dönem MHP Isparta Milletvekili Adayları Vali Nuri Okutan ve Büyükelçi Hüseyin Avni Bıçaklı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Genel Merkez’deki makamında ziyaret etti.

Okutan ve Bıçaklı’yı kutlayan Bahçeli, diğer Milletvekili Adayları Ahmet Ziya Nuhoğlu ve Hakan Demirtaş’ı da tebrik ederek, bütün adaylara üstün başarılar diledi.

Isparta’da MHP’nin Milletvekili aday adaylarının hepsinin birbirinden değerli olduğunu vurgulayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, herkesin kırgınlığa ve küskünlüğe meydan vermeden, MHP’nin başarısı için çalışması gerektiğine dikkat çekti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin ülke genelinde büyük bir atılım içinde olduğunu belirterek, Türkiye’yi yönetme ehliyetine sahip güçlü bir kadro oluşturduklarını kaydetti.

MHP ISPARTA’DA BİRİNCİ OLMALI 3 HİLAL DAVRAZ’DA DALGALANMALI

Ülke genelindeki adaylar gibi MHP Isparta Milletvekili adaylarının da titizlikle belirlendiğini ifade eden Bahçeli, MHP’nin Isparta’da 2 Milletvekili kazanabilecek güce ve potansiyele sahip olduğunu, bu yüzden iyi bir kampanya yürüterek, bütün adayların tek vücut olmalarını, Isparta halkıyla kucaklaşmalarını ve MHP’yi Isparta’da birinci yapmak suretiyle, MHP’nin 3 Hilalli bayrağını Davraz dağının zirvesinde dalgalandırmalarını istedi.

Isparta’nın da aralarında bulunduğu birçok ile özel önem verdiğini belirten Bahçeli, adayların sıralamadaki yerlerine bakmaksızın, sorumluluk ve sadakatle çalışarak MHP’nin en iyi sonucu alması için seferber olmaları gerektiğini vurguladı.

Ziyarette ayrıca Türkiye gündemi değerlendirildi, MHP’nin seçim stratejileri üzerinde duruldu ve seçim kampanyası ile ilgili hazırlıklar gözden geçirildi.

HAZIRLIKLAR TAMAM, ISPARTA BU HAFTA HAREKET’E GEÇİYOR

Nuri Okutan ve Hüseyin Avni Bıçaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ardından, Genel Başkan Yardımcıları Yıldırım Tuğrul Türkeş, Şefkat Çetin, Ruhsar Demirel, Emin Haluk Ayhan ve Edip Semih Yalçın’ı da ziyaret ettiler ve seçim çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundular. Ankara’daki hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlayan Nuri Okutan ve Hüseyin Avni Bıçaklı’nın bu hafta içinde MHP Isparta İl Başkanı ve MHP Isparta Milletvekili Adayları Ahmet Ziya Nuhoğlu ve Hakan Demirtaş’la birlikte heyet olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi yeniden ziyaret ederek son talimat ve tavsiyelerini alacakları, ardından Isparta’ya dönerek çeşitli etkinliklerle seçim çalışmalarını aralıksız sürdürecekleri öğrenildi.