İl Başkanı Bayram, Genel Başkan Bahçeli’nin Ispartalılara selam söylediğini belirterek, “Ispartalı kardeşlerimiz 3 dönemdir başarılı çalışmalara imza atan Sayın Yusuf Ziya Günaydın ile yoluna devam edecektir” dediğini aktardı.

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Nail Bayram Ankara’ya giderek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile makamında görüştü. Isparta ile ilgili Bahçeli’ye bilgi veren Bayram, “Sayın Genel Başkanımızın tüm hemşerilerimize selamını getirdim.

Sayın Genel Başkanımız 1999-2004 arası ve 2009 yılından itibaren de aralıksız belediye başkanlığını görevini sürdüren Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın ilimize yaptığı yatırımlar, kattığı değerler ve halk ile arasındaki sıcak ilişkinin bundan sonra da devam edeceğini belirtti. Kim kimi aday gösterirse göstersin, kim kimin ipiyle kuyuya inerse insin ferasetli Isparta halkımız yapılan çalışmaları görmekte ve taktir etmektedir.

Bugüne kadar ittifak yaptığımız tek merci olan halkımız belediye ile yaşadıkları ‘Sevgi Dönemi’ni, belediyemizin esnafımıza olan katkısını, Sayın Belediye Başkanımızın ilimizi dünya şehirleri arasına sokmak için gerçekleştirdiği yatırımları ve bilhassa aldığı birincilikleri asla göz ardı etmeyecektir.

Bugüne kadar Isparta ve Isparta halkı için yaptığımız çalışmalar bundan sonra da yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.